Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli staat voor elegante en eigentijdse mode met een preppy twist. Het merk kan zich helemaal vinden in de Italiaanse uitspraak “fare una bella figura” wat “jezelf presenteren op de best mogelijke manier” betekent. Van perfect passende blazers tot onberispelijke overhemden: elk item wordt gekenmerkt door Italiaanse allure en ultieme verfijning.
  • Home
  • arrow-small__rightCavallaro Napoli

Cavallaro Napoli

“Fare una bella figura” is de Italiaanse uitdrukking die perfect van toepassing is op het merk Cavallaro Napoli. Het betekent iets in de richting van een onuitwisbare indruk achter laten en dat doe je zeker met de prachtige overhemden van Cavallaro Napoli. Onberispelijke kwaliteit en oog voor detail worden gecombineerd met Italiaanse flair. De overhemden van Cavallaro Napoli zijn zowel verkrijgbaar in de klassieke pastelkleuren als met expressieve motieven. Wat dacht je van een overhemd met flamingoprint of een bloemendessin? Ook betreft pasvorm valt er wat te kiezen. Zo kan je bij Cavallaro Napoli zowel terecht voor regular fit als slim fit overhemden en overhemden met extra lange mouwen.

Over Cavallaro Napoli

Cavallarao Napoli is opgericht door Giuseppe Cavallaro. Van jongs aan heeft hij een grote passie voor mode en ambacht. Giuseppe is van Italiaanse komaf. Hij realiseerde zich dat de Italiaanse flair moeilijk te verkrijgen is in Nederland en besloot vervolgens in 1999 om Cavallaro Napoli op te richten. Hij begon met een collectie van exclusieve stropdassen. Inmiddels kan je voor zowel zakelijke als casual heren- en damesmode bij Cavallaro Napoli terecht.