CELINE

Celine Vipiana was zelf nog geen dertig jaar oud toen ze haar gelijknamige merk begon. Het bedrijf begon als een op maat gemaakte schoenenservice voor kinderen. Het duurde niet lang voordat haar boetieks waren verspreid over heel Parijs. Al snel vroegen prestigieuze klanten haar om ‘Haute Couture’ schoenen te maken voor hun kinderen. Toen die collectie een groot succes werd, besloot Celine om ook schoenen voor vrouwen te ontwerpen.

Tot op heden staat het modehuis CELINE bekend om de chique Parijse stijl, de Franse vakkennis en de beste kwaliteit materialen. Vandaag de dag is het art director Hedi Slimane die deze drie belangrijke pilaren naleeft. De ontwerpen van Slimane geven de eindeloos mogelijkheden van Franse vakmanschap prachtig weer. Om het indrukwekkende erfgoed van Celine te eren, keert het ‘Triomphe’ logo terug. Een symbool van het modehuis sinds 1997.

Onze online collectie bestaat uit CELINE zonnebrillen.

collectie in onze winkels

Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam en de Bijenkorf Utrecht vind je damesmode, lederwaren, cosmetica en zonnebrillen van CELINE.

Amsterdam Utrecht

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu