CELINE

Celine Vipiana was zelf nog geen dertig jaar oud toen ze haar gelijknamige merk begon. Het bedrijf begon als een op maat gemaakte schoenenservice voor kinderen. Het duurde niet lang voordat haar boetieks waren verspreid over heel Parijs. Al snel vroegen prestigieuze klanten haar om ‘Haute Couture’ schoenen te maken voor hun kinderen. Toen die collectie een groot succes werd, besloot Celine om ook schoenen voor vrouwen te ontwerpen.

Tot op heden staat het modehuis CELINE bekend om de chique Parijse stijl, de Franse vakkennis en de beste kwaliteit materialen. Vandaag de dag is het art director Hedi Slimane die deze drie belangrijke pilaren naleeft. De ontwerpen van Slimane geven de eindeloos mogelijkheden van Franse vakmanschap prachtig weer. Om het indrukwekkende erfgoed van Celine te eren, keert het ‘Triomphe’ logo terug. Een symbool van het modehuis sinds 1997.

collectie in onze winkels

Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam en de Bijenkorf Utrecht vind je damesmode, lederwaren, cosmetica en zonnebrillen van CELINE.

Amsterdam Utrecht

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl