Certina

Sinds 1888 staan de horloges van het Zwitserse merk Certina voor betrouwbaarheid, precisie en innovatie. Het merk is beroemd om zijn Double Security DS Concept, wat resulteert in horloges met uitzonderlijke stevigheid en waterbestendigheid.
  • Home
  • arrow-small__rightCertina

Certina

24 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
24 artikelen
24 van 24 gezien

Certina bij de Bijenkorf

De horloges van Certina zijn betrouwbaar, exact en innovatief. Elk uurwerk is voorzien van hoogkwalitatieve afwerking, moderne technologie en sportieve designs. Deze onberispelijke kenmerken heeft het horlogemerk te danken aan de expertise die zich al meer dan 130 jaar voortdurend ontwikkelt. Het leidt tot de beste Zwitserse uurwerken die een topprestatie weten te leveren om de pols van zowel dames als heren.

De stijlvolle en klassieke Certina dameshorloge

De uurwerken van Certina kennen een zeer stijlvol en klassiek uiterlijk. Door gebruik te maken van smalle horlogebanden en kasten met een diameter van 26 tot 38 cm ontstaan de vrouwelijke horloges. In het gehele aanbod van Certina voor dames zijn zowel klassieke als sportieve stijlen te vinden, onder andere in het goud en zilver. Ga voor een exemplaar met een schakelband of kies een horloge met leren horlogeband. Certina maakt het zo mogelijk om analoge uurwerken in de meest elegante en luxe vormgeving te dragen. Neem alle uitvoeringen dus ook zeker aandachtig in je op voor de perfecte keuze.

Ga voor een stoer en sportief herenhorloge van Certina

Cartina horloges zien er niet alleen prachtig uit, maar kan veel meer. In het ontwerp- en productieproces wordt er door de horlogemakers aandacht besteed aan technische excellentie. Zo ontstaan horloges die zeer precies zijn en bestaan er ook meerdere exemplaren met een ruime waterdichtheid. In het assortiment van Certina voor heren kan worden gekozen voor diverse uitvoeringen van deze magnifieke horloges, maar ook het ontwerp staat centraal. Ga voor een kast van staal, een sportieve stijl en een bruine horlogeband van leer. Meer op zoek naar een stoere uitstraling, dan is een zilverkleurige schakelband er voor jou.