Certina event

8 december 2018 t/m 16 december 2018

utrecht

eindhoven

rotterdam

den haag

Bezoek de Bijenkorf en race in een echte rally-simulator

Zet jij de snelste tijd neer?

Word coureur en race met Certina! Bezoek de rally-simulators in de Bijenkorf Utrecht, Eindhoven, Rotterdam of Den Haag. Daag een tegenstander uit en 3…, 2…,1… start! De snelste coureur van de dag wint een Certina-horloge. Zie hieronder de agenda in welke winkel de simulator staat en kom naar de Bijenkorf bij jou in de buurt.

Zaterdag 8 december, de Bijenkorf Utrecht
Zondag 9 december, de Bijenkorf Eindhoven
Zaterdag 15 december, de Bijenkorf Rotterdam
Zondag 16 december, de Bijenkorf Den Haag

Betrouwbaarheid, precisie en innovatie onderstrepen de Certina filosofie al sinds 1888. In 1959 ontwikkelde Certina zijn beroemde Double Security DS Concept om zijn horloges uitzonderlijke stevigheid en waterbestendigheid mee te geven. Het Zwitserse merk heeft een langdurige en sterke verbintenis met de sport, in het bijzonder met de motor- en autosport, en mocht zijn naam verbinden aan een lange lijst topsporters, als Mike Doohan, Sete Gibernau, Thomas Lüthi, Robert Kubica en bokslegende Muhammad Ali. Certina is Official Partner van de GT4 Racing series. Certina is verkrijgbaar in de Bijenkorf Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Maastricht.

Bekijk hier de actievoorwaarden

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl