zet jij de snelste tijd neer?

3 juni 2017 t/m 11 juni 2017

eindhoven

den haag

rotterdam

Kom 3, 10 of 11 juni naar de Bijenkorf en race voor Certina of TopGear Nederland.

Bezoek de rally-simulators in de Bijenkorf Eindhoven, Den Haag of Rotterdam. Kies voor wie jij wilt racen, daag een tegenstander uit & 3,2,1 start. De snelste coureur van de dag wint een Certina-horloge. Daarnaast winnen alle coureurs uit de top 3 een abonnement op TopGear magazine.

Certina Race Agenda:

Zaterdag 3 juni: de Bijenkorf Eindhoven 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10 juni: de Bijenkorf Den Haag 10.00 – 19.00 uur
Zondag: 11 juni: de Bijenkorf Rotterdam 12.00 – 18.00 uur

Betrouwbaarheid, precisie en innovatie onderstrepen de Certina filosofie al sinds 1888. In 1959 ontwikkelde Certina zijn beroemde Double Security DS Concept om zijn horloges uitzonderlijke stevigheid en waterbestendigheid mee te geven. Het Zwitserse merk heeft een langdurige en sterke verbintenis met de sport, in het bijzonder met de motor- en autosport en mocht zijn naam verbinden aan een lange lijst topsporters, zoals Mike Doohan, Sete Gibernau, Thomas Lüthi, Robert Kubica en bokslegende Muhammad Ali. Certina is Official Timekeeper van de FIA World Rally Championship (WRC) en de ADAC GT MASTERS series. Certina is verkrijgbaar in de Bijenkorf Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht.

Bekijk hier de actievoorwaarden

Powered by

  • Verlanglijst
  • Filialen & Openingstijden
  • Klantenservice

Filialen & Openingstijden

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter