CHANEL

BRUSHES RENOVATION PINCEAU OMBREUR ROND N°204 - oogschaduwpenseel

38,-
CHANELCHANEL BRUSHES RENOVATION PINCEAU OMBREUR ROND N°204 - oogschaduwpenseel203509002900000

KleurZwart

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Met LES PINCEAUX DE CHANEL liggen de technieken van make-upartiesten binnen ieders handbereik. Dankzij het verfijnde, functionele design zijn de penselen uiterst geschikt om mee te nemen, wat ze tot een collectie begerenswaardige accessoires maakt. Ze zijn gemaakt van zachte, maar stevige synthetische haren en getuigen samen met het beschermende zwarte etui van een tijdloze elegantie.

Het PINCEAU OMBREUR ROND is speciaal ontworpen om oogschaduw uit te werken en verschillende kleuren in elkaar te laten overvloeien. Met zijn spits toelopende vorm is het penseel ook geschikt om eyelinerlijntjes te verzachten en oogschaduw aan te brengen op meer gedefinieerde zones.

Gebruikstips:
De tips van Lucia Pica, Creative Makeup and Color Designer
- Neem de oogschaduw op met het uiteinde van het penseel en klop op de rug van de hand om het overtollige product te verwijderen
- Werk voor een diepere oogopslag en een betere definitie de kleur uit in de plooi van het ooglid en langs de aanzet van de boven- en onderwimpers
- Dit penseel kan ook worden gebruikt om eyelinerlijntjes te vervagen en te verzachten

Onderhoudsadvies:
De LES PINCEAUX DE CHANEL zijn ontworpen voor een lange levensduur en zijn vervaardigd met synthetische haren. Reinig de penselen regelmatig met lauw water en shampoo of zachte zeep. Laat de penselen aan de lucht drogen, liggend, en uit de buurt van warmtebronnen.

Bekijk meer