GLADSTRIJKENDE EN VERSTEVIGENDE CRÈME

120,-2023-02-08T21:03:24.277Z120
CHANELCHANEL GLADSTRIJKENDE EN VERSTEVIGENDE CRÈME203109009700000
Maat50 ml
Online nog enkele items beschikbaar

Voor de eerste keer heeft de Researchafdeling van CHANEL een gladstrijkende en verstevigende crème gecreëerd met een hoge concentratie aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
LE LIFT Crème bestaat voor 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en heeft een nieuwe uiterst krachtige actieve werkstof: het botanische concentraat van alfalfa, dat net zo krachtig is als retinol*. De formule is zacht voor de huid.
LE LIFT crème is beschikbaar in 3 uiterst aangenaam aanvoelende texturen: Crème Fine, Crème en Crème Riche, zodat ze perfect op alle huidtypes is afgestemd.

* Vergelijkingen van de stimulatie van zowel de differentiatie en de toename van de keratinocyten, evenals van de aanmaak van collageen type I - In-vitrotests. Vergelijking van de toename van de dikte van de opperhuid – Tests op gereconstrueerde huid. Vergelijkingen van de anti-rimpel- en gladstrijkende effecten - Instrumentele meting bij 21 vrouwen.

Gebruikstips:
Om het ritueel te personaliseren, voert u vóór het aanbrengen van de crème, de techniek uit die bij uw eigen behoefte past. Breng de crème daarna 's ochtends en 's avonds na de oogcrème en het serum van LE LIFT aan op het hele gezicht en de hals.
1. De gladstrijkende techniek vervaagt rimpels en verstevigt de huid. Maak met de duim en wijsvinger kleine kneepjes langs de neus-lippenplooie en de rimpel in het voorhoofd, en strijk vervolgens glad. Herhaal dit 3 keer.
2. De verstevigende techniek stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Maak met de duim en de andere vier vingers diepe knepen op de gezichtscontour en de wangen. Herhaal dit 3 keer.
3. De vlakmakende techniek verwijdert de dode huidcellen en activeert de microcirculatie. Wrijf met de middelvinger op de neus-lippenplooien, de rimpels tussen de wenkbrauwen, de wangen en het voorhoofd, en trek daarbij indien nodig eerst de huid wat naar boven. Herhaal dit 3 keer.

CHANEL120,-

GLADSTRIJKENDE EN VERSTEVIGENDE CRÈME