CHANEL

LE VOLUME MASCARA

<p>Een mascara die de wimpers vanaf de eerste streek meer volume geeft. De wimpers worden gescheiden en voller. Voorzien van een intense kleur, openen de wimpers de oogopslag.<br /><br />De synergie tussen het borsteltje en de formule zorgt voor een intens volume:<br />• Het exclusief voor CHANEL ontwikkelde borsteltje geeft volume door de bijzondere sneeuwvlokvorm van de borstelhaartjes die zodanig zijn geplaatst dat het make-upresultaat optimaal is.<br />• De vloeibare formule droogt snel wat elk gewenst volume mogelijk maakt.<br />• Een combinatie van wassen voor onmiddellijk volume.<br />• Sneldrogende acaciagom zorgt ervoor dat de krul die het borsteltje aan de wimpers geeft gefixeerd wordt en dat het volume met elke borstelstreek toeneemt.<br />• De ingrediënten vormen een laagje over de wimpers dat ze soepel houdt en voor een homogeen volume zorgt.</p><p>Getest onder oogheelkundig toezicht, geschikt voor dragers van contactlenzen.</p><p><strong>Gebruikstips:<br />- </strong>Breng de mascara aan vanaf de wimperaanzet tot aan de puntjes. <br />- Het onmiddellijke make-upresultaat wordt dankzij de soepele formule met elke borstelstreek versterkt.<br />- Gebruik voor een optimaal make-upresultaat de mascarabasis BEAUTÉ DES CILS voordat u LE VOLUME DE CHANEL aanbrengt.</p>
35,-35

Kleur10 NOIR

10 NOIR

Maat6 gr

Voor 22.00 uur besteld, uiterlijk dinsdag 23 april in huis

Specificaties
Gratis retourneren
Bekijk meer van:

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl