CHANEL

LES BEIGES

TEINT BELLE MINE NATURELLE SPF 25 / PA++

50,-
CHANELCHANEL TEINT BELLE MINE NATURELLE SPF 25 / PA++203309063000000

KleurN°30

N°30
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat1 maat
Maat1 maat

Een onzichtbare foundation die de natuurlijke schoonheid van uw teint sublimeert door haar te laten stralen alsof u een dag in de buitenlucht hebt doorgebracht. Beschermt uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 14 tinten die u gemakkelijk met uw vingers aanbrengt, in een compacte kleine flacon die u overal mee naartoe neemt. Voor een natuurlijke, perfecte teint.

Met de gemakkelijk te dragen, subtiele beigetinten van TEINT BELLE MINE NATURELLE hoeven vrouwen niet langer bang te zijn om foundation te dragen. Elke teint wordt langdurig verfraaid. De zachte, comfortabele textuur glijdt gemakkelijk over de huid en versmelt direct. Elke vorm en beweging in het gezicht wordt gevolgd en je merkt niet dat je het draagt. Het product is onzichtbaar en laat de huid ademen, toch beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De teint is in alle transparantie egaal en subliem, als herboren, en straalt als na een dag in de frisse buitenlucht.

Kalanchoë-extract in combinatie met UV-filters, beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
• Minerale "Healthy Glow Booster"-pigmenten zorgen onmiddellijk voor een frisse, stralende uitstraling. Gecombineerd met Soft Focus-poeders maken ze de teint egaal en sublimeren haar in alle transparantie.
• Kalanchoë-extract, een actief plantaardig ingrediënt dat schoonheid beschermt, gecombineerd met zonnefilters SPF25 / PA++, versterkt en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
• Dankzij een derivaat van hyaluronzuur zorgt de textuur voor een direct gehydrateerd en comfortabel gevoel, dat de hele dag aanhoudt.

Gebruikstips:
- Aanbrengen met de vingertoppen.
- Kies een tint lichter om te stralen, uw eigen tint voor een onopvallend resultaat of een tintje donkerder voor een wat zonniger effect.

Bekijk meer