Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury

Charlotte's Beauty Icons - make-up set

Charlotte's Beauty Icons is een verzorgingsset met Charlotte's meest geliefde en bekroonde producten. Deze bestsellers zijn het beste van het beste, reeds uitgetest en geliefd door velen. <p>Charlotte's Magic Cream: <br />Veel stress op werk, een lange vlucht of een borrel die iets te laat werd? Met Charlotte’s Magic Cream lijkt het net alsof je die 8 uur slaap wél hebt gehad. Dit is één van Carlotte’s zeven wonderen voor jouw huid.</p><p>Wonderglow: <br />Creëer de definitie van een jonge, gezonde huid: glanzend, gehydrateerd en bruisend. Het kan gebruikt worden voor een relaxte look, onder de Light Wonder Foundation of als toplaag over make-up. Dit is één van Charlotte’s zeven wonderen voor jouw huid.</p><p>Full Fat Lashes mascara: <br />Full Fat Lashes Mascara bevat ingrediënten voor het ultieme valse wimpers effect. Deze best verkopende, bekroonde mascara geeft je gesepareerde wimpers met krul, volume, lengte en drama!</p><p>De K.I.S.S.I.N.G-formule heeft voedende extracten en een UV-bescherming om je lippen het hele jaar door zacht te houden. Naast een speciale mix van wassen zorgt een soepele applicatie ervoor dat de lipstick nooit uitloopt en een volume effect geeft.</p><p>Lip Cheat:<br />Lip Cheat is een rijke, fluweelachtige lipliner die moeiteloos over de lippen glijdt en de kracht heeft om lippen te hervormen en in evenwicht te brengen. Match dit Pillowtalk lippotlood altijd met de kleur Pillow Talk van de Matte Revolution lipstick voor perfect gevormde lippen die langhouden. </p><p><strong>Deze set bevat:</strong><br />- Mini Charlotte's Magic Cream 15 ml <br />- Mini Full Fat Lashes mascara<br />- Mini Wonderglow primer 15 ml <br />- Mini K.I.S.S.I.N.G lipstick in de kleur Penelope Pink 1 gram <br />- Lip Cheat lipliner in de kleur Pillow Talk 1,2 gram</p>
72,- 50,4050.4


SPECIFICATIES

Samenstelling

  • Inhoud: 2 x 15 ml + 1 gram + 1,2 gram + mascara
  • Artikel: 918609022600000

Productinformatie

Charlotte's Beauty Icons is een verzorgingsset met Charlotte's meest geliefde en bekroonde producten. Deze bestsellers zijn het beste van het beste, reeds uitgetest en geliefd door velen. 

Charlotte's Magic Cream: 
Veel stress op werk, een lange vlucht of een borrel die iets te laat werd? Met Charlotte’s Magic Cream lijkt het net alsof je die 8 uur slaap wél hebt gehad. Dit is één van Carlotte’s zeven wonderen voor jouw huid.

Wonderglow:
Creëer de definitie van een jonge, gezonde huid: glanzend, gehydrateerd en bruisend. Het kan gebruikt worden voor een relaxte look, onder de Light Wonder Foundation of als toplaag over make-up. Dit is één van Charlotte’s zeven wonderen voor jouw huid.

Full Fat Lashes mascara:
Full Fat Lashes Mascara bevat ingrediënten voor het ultieme valse wimpers effect. Deze best verkopende, bekroonde mascara geeft je gesepareerde wimpers met krul, volume, lengte en drama!

De K.I.S.S.I.N.G-formule heeft voedende extracten en een UV-bescherming om je lippen het hele jaar door zacht te houden. Naast een speciale mix van wassen zorgt een soepele applicatie ervoor dat de lipstick nooit uitloopt en een volume effect geeft.

Lip Cheat:
Lip Cheat is een rijke, fluweelachtige lipliner die moeiteloos over de lippen glijdt en de kracht heeft om lippen te hervormen en in evenwicht te brengen. Match dit Pillowtalk lippotlood altijd met de kleur Pillow Talk van de Matte Revolution lipstick voor perfect gevormde lippen die langhouden. 

Deze set bevat:
- Mini Charlotte's Magic Cream 15 ml
- Mini Full Fat Lashes mascara
- Mini Wonderglow primer 15 ml
- Mini K.I.S.S.I.N.G lipstick in de kleur Penelope Pink 1 gram
- Lip Cheat lipliner in de kleur Pillow Talk 1,2 gram

Gratis retourneren

Retourneren is altijd gratis via de volgende mogelijkheden:

1. PostNL Pakketpunt naar keuze, er zit een retoursticker in de doos.

2. In één van onze winkels bij de klantenservice. In Utrecht bij het Click&Collect-punt.

3. Ophaalservice aan huis, exclusief als je ShippingPlus hebt aangeschaft.

Bedenktermijn van 21 dagen na ontvangst van je bestelling.

Meer informatie over retourneren.

DIT MODEL DRAAGT OOK

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl