alleen bij de Bijenkorf

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury
alleen bij de Bijenkorf

Charlotte Tilbury

Goddess Cleansing Ritual - dual cleanser set

<p>Charlotte Tilbury's super natuurlijke Goddess Cleansing Ritual! Een make-up smeltende, glow-boosting citrusolie en diepreinigende bamboe houtskool crème werken samen voor een frisse, gehydrateerde en perfect gereinigde huid!</p><p>Dit Cleansing Ritual bestaat uit twee stappen:</p><p>Citrus Oil Radience Cleanse<br /> Een reinigingsolie op basis van kokos en Vitamine C die je make-up eraf haalt maar toch zacht is voor je huid. </p><p>Purifying Charcoal Cleanse<br />Een reiniging die start als een crème en transformeert tot een schuim en die al het dagelijkse vuil uit de omgeving en lucht aanpakt.</p><p><strong>Gebruikstips:<br /></strong>- Stap 1: Breng de citrus olie cleanser aan op je gezicht, masseer in met ronddraaiende bewegingen. Voorzichtig rond de ogen. Dep en/of wrijf het vervolgens met een natte, warme doek af. Voor een stoom reiniging van het gezicht; druk een warme doek gedurende 20 seconden op het gezicht om je poriën te openen. <br />- Stap 2: Breng de charcoal cleanser aan op een nat gezicht en wacht tot het wit wordt. Vermijd de ogen. Dep en/of wrijf het vervolgens met een natte, warme doek af</p><p><strong>Deze set bevat:<br /></strong>- Citrus Oil Radience Cleanse 75 ml<br />- Purifying Charcoal Cleanse 75 ml</p>
40,-40

Zondag voor 22.00 uur besteld, maandag 25 maart in huis

Specificaties
Gratis retourneren

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl