BestsellerAlleen bij de Bijenkorf
SustainableDuurzamer

Charlotte Tilbury

Magic Away Liquid Concealer

30,-2022-12-02T12:51:14.188Z30
Charlotte TilburyCharlotte Tilbury Magic Away Liquid Concealer918609020000000

Kleur5.5

5.5
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Charlotte Tilbury werkt al jaren aan de heilige graal van concealers; een betrouwbaar wonderporduct dat de oplossing is om huidproblemen in één beweging te verhelpen. Charlotte Tilbury introduceert haar nieuwe, meest magische concealer; Magic Away! Het vermindert donkere kringen, pigmentvlekken, roodheid, vlekken en onvolkomenheden als sneeuw voor de zon. 

Wat maakt dit product zo magisch?
Deze nieuwe, elastisch-stretchformule zorgt ervoor dat je huid praktisch porieloos lijkt. Het is zo gladmakend.  De concealer dekt volledig en is geïnspireerd op de airbrushtechnieken uit de professionele visagie. Het voelt als een tweede huid.

Voordelen:
- Vermindert vlekken, donkere kringen, fijne lijntjes, roodheid en pigmentatie. 
- Volledige dekking. 
- Langhoudend (tot 15 uur). 
- Waterproof. 

Gebruikstips:
- Gebruik de Magic Miracle Precision applicator om bovenop je foundation aan te brengen om het verschijnen van vlekken, roodheid en pigmentvlekken te verminderen.
- Breng nog meer laagjes aan op gebieden waar meer dekking voor nodig is.
- Gebruik een lichte versie van Magic Away om het uiterlijk van het gebied onder de ogen op te helderen en lichter te maken. Tik voorzichtig met je ringvinger om te blenden in de huid.

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Charlotte Tilbury30,-

Magic Away Liquid Concealer