Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Duurzamer

Charlotte Tilbury

Pillow Talk Cheek to Chic - blush

43,-
Charlotte TilburyCharlotte Tilbury Pillow Talk Cheek to Chic - blush918609022800000

KleurIntense

Intense
Maat8 gram
De naam die op ieders lippen ligt: Pillow Talk. Het verhaal van de bestverkopende Matte Revolution lipstick gaat nu eindelijk verder met de limited edition Pillow Talk Cheek to Chic blush.

Cheek to Chic in Pillow Talk is een tweekleurige poederblusher in een donkerroze en champagne-glinsterende tint die een kus van kleur aan je wangen zal geven. Met lichtgevende gouden vlekjes in elke tint geeft deze blush een instant gezonde glans aan je teint voor een prachtige glow!

Maak je iconische Pillow Talk-liefdesverhaal-look compleet met deze blush, perfect passend bij het nieuwe luxury oogschaduwpalette, de bekroonde lipliner en de iconische matte lipstick.

Wat maakt Cheek to Chic zo magisch:
- Light Flex-technologie reflecteert het licht voor een stralende teint.
- Kleurrijke pigmenten worden door fijngemalen parels gerold om zo een ​​mooiere huid te creëren met een uitstekende blendbaarheid en perfecte kleuruniformiteit.
- Het geheim voor schitterende, net gekuste wangen wordt teruggerbacht naar een tweestaps ritueel 'Swish & Glow' voor iedere keer een perfecte schitterende glow. 
- De formule is geschikt voor de perfecte, gezonde, gelijkmatige glans.
- Universele flatterende tint voor iedereen van 18-80 jaar.
- Vrij van parabenen.

Productgebruik:
1. Swish de borstel over de buitenste tint en tap het overtollige poeder af. Ga met het penseel plat over het jukbeen heen, beginnend bij de appel van de wang, om je gezicht structuur te geven.
2. Glow door de borstel in de glanzende tint te draaien en breng aan op de appels van de wangen en veeg langs de jukbeenderen.

Charlotte's Tip: breng je blusher altijd aan het einde van een make-up-look aan, zodat je kunt zien hoeveel kleur je nodig hebt. Gebruik de blush samen met de andere Pillow Talk-producten voor een complete, betoverende make-up look.

Charlotte Tilbury43,-

Pillow Talk Cheek to Chic - blush