Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Charlotte Tilbury viert de lancering

8 April 2016

Award winning rode loper huidverzorging & make-up eindelijk verkrijgbaar in Nederland!

Op donderdag 7 april vierde ‘s werelds #1 make-up artist, Charlotte Tilbury, de lancering van haar Make-up Revolutie in Nederland en de opening van haar prachtige counter bij het luxe warenhuis de Bijenkorf Amsterdam. Een zeer grote groep Bijenkorf-klanten en beautyliefhebbers verzamelden zich bij het warenhuis om Charlotte’s wereldberoemde make-up te ervaren! Onder de gasten waren ook Anna Drijver, Sanne Langelaar, Anna-Alicia Sklias en Jetteke van Lexmond.

Charlotte arriveerde in stijl, in haar eigen Tilbury Taxi – haar versie van een traditionele Engelse taxi – en werd door twee typische London Guards over de rode loper naar binnen begeleid. Een enthousiaste menigte volgde haar naar binnen voor een spectaculaire catwalkshow met modellen die Charlotte’s 10 iconische make-up looks showden. Ondertussen genoten ze van heerlijke Tilbury Treats en champagne. Charlotte’s team van backstage artists - Team Tilbury - gaven enthousiaste klanten Tilbury Transformations die zij direct vast konden laten leggen in een gif booth met live stream naar de Bijenkorf etalage. Voor nog meer glamour, deelden ‘50 style cigarette girls heerlijke lipvormige chocolade uit, terwijl DJ Emanuelle Vos Charlotte’s favoriete nummers draaide. Klanten in het bezit van een ticket en twee gelukkige winnaars van de Instagram-winactie van de Bijenkorf, kregen de kans om Charlotte persoonlijk te ontmoeten en haar om advies te vragen en antwoord te geven op hun meest belangrijke vragen over make-up en huidverzorging.

“Ik ben zo blij met de lancering van mijn Make-up Revolutie in Nederland! Ik wil alle mooie vrouwen en mannen die speciaal voor mij naar de Bijenkorf in Amsterdam zijn gekomen om de launch van mijn counter te vieren heel erg bedanken,” aldus Charlotte Tilbury. Ik vind het fantastisch om al mijn rode loper-geheimen en make-up tips en tricks met zoveel mogelijk vrouwen te delen en ik kijk er naar uit om mijn Make-up Revolutie ook met de rest van Europa te delen! Ik wil elke vrouw de beste versie van zichzelf laten zijn.”

Charlotte Tilbury is exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf Amsterdam en online via deBijenkorf.nl