CHASIN'

Het lifestyle jeansmerk CHASIN’ wordt gemaakt voor een nieuwsgierige man, die grenzen verlegt en voluit leeft om te leven. De CHASIN’ collectie heeft een onmiskenbare stijl, die wordt gedefinieerd door denim, sportswear en youth culture.

CHASIN'

149 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
149 artikelen

Chasin' voor heren bij de Bijenkorf

Waar ben jij naar opzoek in de herenmode van Chasin’? Je zal het ongetwijfeld in ons online assortiment vinden. Het herenmerk werd in 1992 opgericht voor de liefhebbers van een no-nonsense attitude. Alle kleding is dan ook ontworpen om jezelf een sportieve en toch ook tijdloze outfit aan te meten. Of het nou gaat om een casual T-shirt of dat je warme Chasin truien en vesten voor heren wil dragen: je kan van top tot teen gekleed in het Nederlandse modemerk.

De Chasin jeans die altijd goed zit

Een musthave uit de collecties van Chasin’ zijn de jeans. Er zijn er dan ook vele van te vinden in de huidige collectie. Van een zeer lichte wassing tot diepdonker en in tal van pasvormen. Eén van de meest gedragen Chasin’ jeans voor heren is de EGO – een slim fit jeans – en de Ross Low – een jeans met tapered fit. Er zijn onder andere blauwe, groene en zwarte spijkerbroeken te vinden, zodat je jouw Chasin’ jeans bij je bestaande garderobe kan combineren.

Een eigentijdse stijl voor een eigentijdse man

Chasin’ blijft in de ontwerpen altijd dicht bij de tijdsgeest van nu, zonder té trendgevoelig te zijn. Daarom vind je bij Chasin’ kleding die je jarenlang zal kunnen dragen. Er wordt gebruik gemaakt van een casual stijl waarbij de eenvoud centraal staat. Hierdoor zullen de Chasin’ jassen voor heren ongetwijfeld vele modeseizoenen meegaan. Chasin’ is dus echt een merk voor de man die in het hier en nu leeft, maar met een vooruitstrevende blik naar de toekomst kijkt.