Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Chloé Nomade Eau de Parfum - Limited Edition parfumset

107,-2024-05-23T09:52:04.636Z107
ChloéChloé Chloé Nomade Eau de Parfum - Limited Edition parfumset211509003800150
Maat50 ml + 100 ml
Online nog enkele items beschikbaar

Ontdek de bloemige schoonheid van de Limited Edition Chloé Nomade Eau de Parfum cadeauset voor dames.

Zahra Holm is een hedendaagse kunstenaar die in Parijs en Stockholm woont. Haar werk is een sensuele dialoog tussen de menselijke vorm, ziel en natuur. Voor Chloé heeft ze organische en vrouwelijke vormen bedacht die de natuur en bloemen weerspiegelen. Met het bloemige chypre-geurspoor vertegenwoordigt Nomade de geest van een vrouw die openstaat voor de schoonheid van de wereld.

De Limited Edition Chloé Nomade Eau de Parfum parfumset bevat:
-1x Chloé Nomade Eau de Parfum voor dames 50 ml.
-1x Chloé Nomade Body Lotion voor dames 100 ml.

Topnoten: Fresia.
Hartnoten: Kerspruim.
Basisnoten: Eikenmos.

Yes, het is lente met deze Chloé parfumcadeauset voor vrouwen met een bloemige chypregeur waarin heerlijke kerspruim wordt aangevuld met stralende fresia en een basis van aards eikenmos. Met de bloemige chypregeur vertegenwoordigt Chloé Nomade Eau de Parfum de geest van een vrouw die openstaat voor de schoonheid van de wereld en die tot bloei komt door haar ervaringen en ontmoetingen. Een parfum met een intens karakter van eikenmos, omhuld door de zoetheid van kerspruim en de frisheid van fresia. Op de huid ontvouwen de verleidelijke facetten van Chloé Nomade zich als een hemels avontuur, waarmee dit de perfecte cadeauset is voor jezelf of om aan een geliefde te geven.

De eau de parfum zit in een elegante flacon met een ronde vorm, een goudkleurige dop en een verfijnd lichtroze lint. De verpakking is versierd met de betoverende kunst van Holmes. Daarin zitten de bodylotion en deze tijdloze Chloé geur als de ultieme expressie van liefde en affectie voor dit voorjaar.

Gebruikstips:
- Spray Chloé Nomade Eau de Parfum voor dames op de pulsatiepunten van de polsen, de ellebogen en de hals voor een geur die lang blijft hangen.
- Combineer deze Chloé geur met de geparfumeerde Nomade Body Lotion voor een verfijnde geur waar je de hele dag van kunt genieten.

Chloé107,-

Chloé Nomade Eau de Parfum - Limited Edition parfumset