Winkels & Openingstijden
Klantenservice

CINQUE

Bij het Italiaanse CINQUE ontdek je passie die versmolten is met tradities en unieke kennis, wat zich uit in moderne, authentieke en nonchalante collecties. Ontdek de hartstocht, schoonheid en klasse in de items van CINQUE.

Cinque

102 artikelen
Filter & sorteer
102 artikelen

CINQUE bij de Bijenkorf

Het modemerk CINQUE werd in 1984 door twee vrienden opgericht in het Italiaanse dorpje Cinque Terre. Daarbij hadden de oprichters één groot doel voor ogen: om met alle liefde voor design een zorgeloze, casual Italiaanse mode op de markt te brengen. En daar is het eigentijdse, vooruitstrevende modelabel uitstekend in geslaagd. De CINQUE damesmode is modern, casual en authentiek en is een combinatie van jarenlange traditie, Italiaanse passie en een hoge garantie op kwaliteit, vakmanschap en innovatief design. Ontdek het assortiment bij de Bijenkorf!

Casual CINQUE dameskleding met Italiaanse klasse

Bij de Bijenkorf vind je de casual Italiaanse damesmode van CINQUE. Hoogwaardig materiaalgebruik en Italiaanse passie staan voorop in de comfortabele womenswear van het merk. Zo vind je CINQUE jassen die je niet alleen warm houden, maar die ook Italiaanse klasse uitstralen. Creëer een complete classy casual look door een CINQUE shirt van hoogwaardig materiaal te combineren met een comfortabele jeans en chique blazer. Of je nu van prachtige kleuren, opvallende prints of een neutraal kleurpalet houdt, bij CINQUE ben je aan het juiste adres!