Clan de Banlieue

Clan de Banlieue is een modemerk waarmee je vooruitloopt op het huidige modebeeld. Centraal staan de waarden “broederschap” en “eenheid” bij het Nederlandse modemerk. Deze waarden uiten zich in een streetstyle collectie van tracksuits en hoodies tot T-shirts en accessoires. De Bijenkorf werkt exclusief samen met Clan de Banlieue en biedt een verrassende uniseks collectie.
  • Home
  • arrow-small__rightClan de Banlieue

Clan de Banlieue

19 artikelen
Filter & sorteer
19 artikelen
19 van 19 gezien

Clan de Banlieue bij de Bijenkorf

Door de handen in één te slaan met de Bijenkorf heeft Clan de Banlieue een exclusieve collectie ontworpen. Deze collectie staat voor broederschap en eenheid en is duidelijk te herkennen aan eigentijdse ontwerpen met een herkenbaar grafisch logo. Clan de Banlieue is een echt streetstyle modemerk met een casual twist. De modebewuste mannen en vrouwen van vandaag zullen dan ook zeker raad weten met deze collectie.

TOON JOUW KARAKTER IN DE EXCLUSIEVE EN UNISEKS MODELIJN VAN CLAN DE BANLIEUE

De Bijenkorf verrast je dit seizoen met een prachtige dames- en herencollectie van Clan de Banlieue die volledig past bij de huidige tijdsgeest. Zo zijn de comfortabele en functionele ontwerpen uniseks. Het betekent dat zowel mannen als vrouwen zich in dezelfde ontwerpen kunnen vertonen in het straatbeeld. De collectie bestaat uit tracksuits, hoodies, sweaters, T-shirts, jassen en accessoires. Ongelofelijk populair zijn de Clan de Banlieue tracksuits. Deze komen in moderne kleuren, zoals zwart en grijs, en geven je een sportieve uitstraling. In de meer casual collectie zal je jezelf kunnen voorzien van T-shirt met logoprint op de borst, maar ook reversible bomerjackets waarop de merknaam Banlieue staat verwerkt.

DE FINISHING TOUCH MET DE CLAN DE BANLIEUE ACCESSOIRES

Om je outfit van Clan de Banlieue compleet te maken vind je bij de Bijenkorf ook bijzondere accessoires. Bijzonder, omdat ze zullen opvallen. Wat dacht je van de boxershorts in felle rode en blauwe kleuren, welke ook voorzien is van een opvallende logoband. Daarbij zijn de schoudertassen, momenteel helemaal on-trend, ook niet vergeten. Deze komen in het zwart met een kleurrijke schouderriem. Wist je trouwens dat je ook je sleutels kan voorzien van Clan de Banlieue? Door de felgekleurde keycords voeg je een stijlvol detail toe aan je sleutelbos, waardoor je deze ook zeker niet zal kwijtraken.