Clarks

Clarks is een van de eerste schoenenmerken en zit al bijna 200 jaar in het vak. Het merk staat bekend om de Desert Boot uit de Clarks Originals-collectie. Naast deze populaire schoen biedt het merk trendy sneakers en loafers.

Clarks

6 artikelen
Filter & sorteer
6 artikelen
6 van 6 gezien

Clarks bij de Bijenkorf

De schoenenmode van Clarks combineert vakmanschap met de actuele modetrends. Ieder jaar worden er meer dan vijftig miljoen schoenen verkocht van Clarks, waardoor het niet vreemd is dat de schoeisels zeer geliefd zijn onder mannen en vrouwen. Ontdek bij de Bijenkorf de schoenen van Clarks met een hoog comfort, uitmuntende kwaliteit en uiteenlopende ontwerpen om te dragen bij een casual stijl.

Ontdek de alledaagse Clarks schoenen voor dames en heren

Clarks schoenen bij de Bijenkorf bestaan er in vele soorten en maten, maar vooral veterschoenen van Clarks zijn er in hoge mate te vinden. Vooral Clarks desert boot is al geruime tijd een favoriet model voor heren. Natuurlijk zijn er veel meer herenschoenen te vinden in de collectie van Clarks voor heren, waaronder sportieve sneakers. Schoenen van Clarks voor dames bestaan naast gympen ook uit stijlvolle hoge pumps en comfortabele lage instappers. Vrijwel alle modellen zijn te combineren bij een alledaagse kledingstijl en door trendy designs van leer en suède zijn de schoenen van Clarks een aanwinst aan je garderobe. Ontdek de Clarks collectie en Clarks sale bij de Bijenkorf.