Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator - hydraterende dag- en nachtcrème

Vanaf 23,502023-02-01T12:08:12.222Z23.5
CliniqueClinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator - hydraterende dag- en nachtcrème204509032000000
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Een upgrade van onze verfrissende fan-favoriet, deze olie-vrije gel-crème moisturizer met exclusieve aloë bio-ferment en hyaluronzuur dringt diep door in het huidoppervlak voor een hydratatie die meer dan 10 lagen diep gaat* en 100 uur houdt, zelfs na het wassen van je gezicht.

Wat het doet:
Lichtgewicht olievrije formule hydrateert de huid tot meer dan 10 lagen diep.* Geeft een onmiddellijke vochtboost van 174%** en houdt de huid 100 uur lang gehydrateerd. Geavanceerde hydratatie met Auto-Replenishing Technology helpt de huid haar eigen interne waterbron te creëren om zichzelf voortdurend te hydrateren en sluit vervolgens het vocht in voor een eindeloos volle, gezond uitziende gloed.

Krachtige resultaten:
Na één keer gebruik Verhoogt het vochtgehalte met +174%.** Biedt 100 uur hydratatie. Zorgt voor een gladde ondergrond voor het aanbrengen van make-up. Dezelfde lichte, verslavende, olievrije gel-crème textuur.

Na een week: 99% van de vrouwen zei dat de huid diep gehydrateerd aanvoelde.*** 95% van de vrouwen vond dat de huid er voller uitzag.*** 91% van de vrouwen vond dat de huid er stralend uitzag.*** 98% van de vrouwen gaf aan dat de huid veerkrachtiger aanvoelde.*** 95% van de vrouwen gaf aan dat de huid gezonder aanvoelde.***

*In het huidoppervlak; in vitro getest na 30 minuten. **Klinische tests bij 19 vrouwen.***Consumententests bij 110 vrouwen

Gebruikstips:
- Gebruik 's morgens en 's avonds op een schone huid.
- Kan worden gebruikt onder of over make-up en ook als 5-minuten masker.

De Clinique filosofie: 
Eenvoudig. Veilig. Doeltreffend.
Altijd geformuleerd voor maximale resultaten zonder irritatie.
Getest op allergieën.
100% parfumvrij.

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.