CLUSE

CLUSE vertaalt schoonheid naar eenvoud en vervaardigt uurwerken die elegantie en minimalisme representeren. CLUSE horloges worden geproduceerd met aandacht en zorg, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl.

CLUSE

70 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
  • 70 artikelen
48 van 70 gezien

CLUSE bij de Bijenkorf

CLUSE staat bekend om de elegante eenvoud van hun horloges en horlogebandjes. Elk horloge van CLUSE kan gecombineerd worden met een andere horlogeband. Zo kun je eenvoudig en snel afwisselen wanneer je voor een andere stijl gaat. Of je nou voor een fashionstatement kiest met je nieuwe klokwerk van CLUSE of voor een meer minimalistisch model: bij dit merk vind je vast een mooi horloge!

Kies jouw stijl CLUSE watch

De horloges van CLUSE zijn te verkrijgen in verschillende stijlen en kleuren. De wat grotere wijzerplaten zijn mooi wanneer je voor een wat stoerdere look gaat. De kleine ronde wijzerplaten zijn klassiek in vorm en passen perfect bij de wat meer elegante Franse stijl. Helemaal on trend zijn de wijzerplaten van echt marmer van CLUSE die uniek zijn door het materiaalgebruik, deze lijn wordt La Roche genoemd door CLUSE. Het marmer kleurt mooi met een rose gouden horloge en wordt stoerder wanneer je deze combineert met een metaalkleur.

De horlogebandjes van CLUSE

De horlogebanden van CLUSE zijn makkelijk om te ruilen met andere horlogebandjes van het merk. Wanneer je van een leren bandje toch liever switcht naar een metalen bandje of een andere kleur; alle soorten en kleuren zijn te vinden bij CLUSE. Op deze manier hoef je geen compleet nieuw horloge te kopen! Kijk goed of de breedte van de horlogeband past bij de afmeting van de wijzerkast. Dit is eenvoudig te vinden bij de productspecificaties.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl