Winkels & Openingstijden
Klantenservice

CLUSE

CLUSE vertaalt schoonheid naar eenvoud en vervaardigt uurwerken die elegantie en minimalisme representeren. CLUSE horloges worden geproduceerd met aandacht en zorg, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl.

CLUSE

16 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
16 artikelen
16 van 16 gezien

CLUSE bij de Bijenkorf

CLUSE staat bekend om de elegante eenvoud van hun horloges en horlogebandjes. Elk horloge van CLUSE kan gecombineerd worden met een andere horlogeband. Zo kun je eenvoudig en snel afwisselen wanneer je voor een andere stijl gaat. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor de CLUSE herencollectie, damescollectie en CLUSE sale. Of je nou voor een fashionstatement kiest met je nieuwe klokwerk van CLUSE of voor een meer minimalistisch model: bij dit merk vind je vast een mooi horloge!

Kies jouw stijl CLUSE watch

De horloges van CLUSE zijn te verkrijgen in verschillende stijlen en kleuren. De wat grotere wijzerplaten zijn mooi wanneer je voor een wat stoerdere look gaat. De kleine ronde wijzerplaten zijn klassiek in vorm en passen perfect bij de wat meer elegante Franse stijl. Helemaal on trend zijn de wijzerplaten van echt marmer van CLUSE die uniek zijn door het materiaalgebruik, deze lijn wordt La Roche genoemd door CLUSE. Het marmer kleurt mooi met een rose gouden horloge en wordt stoerder wanneer je deze combineert met een metaalkleur.

De horlogebandjes van CLUSE

De horlogebanden van CLUSE zijn makkelijk om te ruilen met andere horlogebandjes van het merk. Wanneer je van een leren bandje toch liever switcht naar een metalen bandje of een andere kleur; alle soorten en kleuren zijn te vinden bij CLUSE. Op deze manier hoef je geen compleet nieuw horloge te kopen! Kijk goed of de breedte van de horlogeband past bij de afmeting van de wijzerkast. Dit is eenvoudig te vinden bij de productspecificaties.