Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Coach

Coach is een toonaangevend designhuis van moderne luxe accessoires en lifestyle collecties, met een jarenlange reputatie gebouwd op hoogstaand vakmanschap. Over de hele wereld staat de Coach naam synoniem voor moeiteloze New Yorkse stijl.

Coach

81 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
81 artikelen

Coach bij de Bijenkorf

Coach is al sinds 1941 een toonaangevend modehuis dat lederwaren, tassen en accessoires voor dames creëert. Het label is begonnen in de wereldstad New York als een echt familiebedrijf waar vakmanschap erg belangrijk is. Tot op de dag van vandaag biedt het merk innovatieve ontwerpen met een New Yorkse stijl. Coach staat het meest bekend om zijn lederwaren met een luxe design en hoogwaardige kwaliteit.

De bijzondere damescollectie van Coach

De Bijenkorf biedt de moderne collectie van Coach. Zo vind je er prachtige Coach tassen voor dames die allemaal een bijzondere en luxe uitstraling hebben. De lederwaren worden in verschillende tinten aangeboden zodat er altijd een exemplaar voor in jouw garderobe tussen zit. Naast tassen en accessoires biedt het modehuis ook een Coach dameskledingcollectie, bestaande uit diverse statement items.

Coach herenmode: verfijnd met een preppy Amerikaanse twist

Coach haalt zijn inspiratie voor de herenmodecollectie vrijwel altijd uit de vrijzinnige Amerikaanse levensstijl. Het merk wordt dan ook geliefd om zijn universiteitsjasjes, luxueuze tassen en stijlvolle truien en vesten: allemaal met een Coach perspectief. Bij de Bijenkorf ontdek je een breed aanbod Coach herenmode: van T-shirts, tot truien en vesten en stoere jackets van leer.