Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Coccinelle

Coccinelle staat voor Gioia de Vivere: genieten van het leven op zijn Italiaans. Het modemerk ontwikkelt stijlvolle creaties die ontworpen zijn om het dagelijks leven van vrouwen over de hele wereld te verrijken.
  • Home
  • arrow-small__rightCoccinelle

Coccinelle bij de Bijenkorf

Gioia de Vivere betekent genieten van het leven: dat is precies waar het merk Coccinelle voor staat. Bij Coccinelle vind je stijlvolle creaties die jou zelfverzekerd doen voelen en waarmee jij je individuele stijl en persoonlijkheid kan uitdrukken. Het assortiment van Coccinelle varieert van modieuze tassen en lederwaren tot aan accessoires die ieder een verrijking zijn van je look. Bij de Bijenkorf vind je alle iconische Coccinelle tasmodellen, maar ook enkele portemonnees en creditcardetuis.

De Coccinelle tassen zijn eigenzinnig en elegant

Van suède crossbodytassen in modieuze kleurschakeringen tot aan oversized shoppers en iconische handtassen: met de tassen van Coccinelle maak je een statement! Maar natuurlijk kan je ook prima terecht bij Coccinelle als je op zoek bent naar een neutrale handtas in zwart of beige voor bij je kantoor outfit. Alle Coccinelle tassen zijn vervaardigd met passie van hoogwaardige materialen. Dat maken Tassen van Coccinelle voor dames een duurzame investering. In het tassenassortiment van Coccinelle vind je stijlvolle onder andere stijlvolle crossbodytassen van Coccinelle voor dames, handtassen van Coccinelle voor dames en Coccinelle handtassen voor dames. Heb jij al zo’n hippe Coccinelle tas aangeschaft? Dan wil je vast ook een van de matchende, stijlvolle Coccinelle portemonnee. Of kies jij liever voor een creditcardetui? Hier berg je handig al je passen in op.

Over de Coccinelle girl

De Coccinelle girl wilt alles uit het leven halen en laat zich iedere dag verrassen door de avonturen die op haar pad komen. De Coccinelle girl heeft een sprankelende persoonlijkheid en dit resulteert in een magnetische aantrekkingskracht op de wereld om haar heen. Voor de Coccinelle girl is mode een uitlaatklep. Ze experimenteert graag met verschillende texturen, kleuren en pasvormen, zonder haar vrouwelijkheid uit het oog te verliezen.