Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Colmar

Voor Colmar, het Italiaanse wintersportmerk dat al sinds 1923 bestaat, zijn innovaties, een goed oog voor detail en onderzoek essentieel voor het maken van producten. Het merk heeft als doel om de beste technologische ontwikkelingen te combineren met comfort en stijl.

Colmar

14 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
14 artikelen
14 van 14 gezien

Colmar bij de Bijenkorf

Ben jij klaar voor de koude seizoen, want anders weet Colmar als geen ander hoe jij je dient voor te bereiden. Al in het begin van de negentiende eeuw werd het merk opgericht in Italië en vandaag de dag voorziet het jou nog altijd van hoge-kwaliteit sportkleding. Je gaat het wintersportseizoen als een groot plezier te ervaren door Colmar, maar ook voor casual gebruik is het jouw go-to merk.

Een warm donsjack van Colmar

De Bijenkorf biedt voor het winterseizoen – en uiteraard ook voor de overige koude dagen van het jaar – een stijlvolle collectie jassen. In de collectie van Colmar voor heren zijn onder andere winterjassen, gewatteerde jassen en jassen met capuchon verkrijgbaar. Door de uiteenlopende kleuren en modellen is er voor een ieder wel een warm exemplaar verkrijgbaar. Voor mannen geldt dat er fijne Colmar jassen te vinden zijn, waarbij er vooral sportieve ontwerpen zichtbaar zijn. Een Colmar jas zit zo comfortabel, stijlvol en stoer aan het lichaam. Meer dan genoeg redenen dus om jezelf te voorzien van een passend donsjack.

Colmar voor dames

Naast de geweldige herencollectie van Colmar hebben wij ook een iconische damescollectie van het Italiaanse kledingmerk. De damescollectie bestaat vooral uit skijassen en broeken waarmee je je optimaal kan voorbereiden op een epische wintersport. Zo zie jij er prachtig uit op de piste terwijl je beschermd bent tegen de extreme weersomstandigheden van een wintersport. De skijassen van Colmar voor dames zijn van hoge kwaliteit en voorzien van allerlei handige opties als sneeuwvangers en zakken.