Comma

Comma gaat altijd voor een casual laidback look: simpel chic en nooit overdressed. De ontwerpen komen echt tot leven door de hoogste kwaliteit en het echte vakmanschap dat het merk toebehoort.
  • Home
  • arrow-small__rightComma

Comma

34 artikelen
Filter & sorteer
34 artikelen
34 van 34 gezien

Comma bij de Bijenkorf

Comma staat voor vrouwelijke, verfijnde en onderscheidende mode voor de moderne dame. Het merk met Duitse roots is in 1993 opgericht en werd voornamelijk in 2002 bekend door fotomodel Heidi Klum. Ieder modeseizoen ontwerpt Comma eigentijdse collectie voor iedere gelegenheid: of het nu voor een zakelijke afspraak is of voor een speciale gelegenheid. Dankzij de veelzijdige stylingopties zijn de items uit de collectie perfect te combineren.

Vrouwelijke silhouetten en opvallende details

De comfortabele items van Comma zijn stuk voor stuk verrijkt met mooie en opvallende details. Het merk maakt bijvoorbeeld gebruik van stijlvolle bloemenprintjes, abstracte dessins en primaire kleuren. Alle blouses en tunieken van Comma zijn goed te combineren met de pantalons uit de collectie. Ga bijvoorbeeld voor een bijpassende print of kies voor een tijdloze Comma pantalon.