Comme des Garçons

9 artikelen

Comme des Garçons bij de Bijenkorf

Comme des Garçons is opgericht in Tokyo door Rei Kawakubo, één van de meest invloedrijke modeontwerpers van de afgelopen decennia. De visionaire zag mode buiten de conventies van kleding. Met sobere kleuren, gedeconstrueerde ensembles en absurdistische silhouetten was ze de pionier van de anti-fashion beweging. Haar meest legendarische collectie is Lumps & Bumps (1997). De creaties bestonden uit opgevulde “bulten” rond de heupen, buik, schouders en het achterwerk. Kawakubo daagt zichzelf constant uit iets geheel nieuws te creëren.

Comme des Garçons breekt alle regels van de parfumwereld

De geuren van Comme des Garçons zijn net zo visionair als de ready-to-wear collecties. Het label breekt alle regels van de parfumwereld. De geuren van Comme des Garçons staan bekend op de manier waarop ingrediënten op meerdere verrassende manieren worden geïnterpreteerd. Ook de flesjes hebben een abstracte asymmetrische vorm die nét niet lekker in de hand liggen. Wat Comme des Garçons geheel onderscheid van andere parfummerken is de visie van Rei Kawakubo. Ze is van mening dat een geur gedragen zou moeten worden voor je eigen plezier. Niet om iemand mee te verleiden. Daarom hebben de Comme des Garçons geuren ook geen gender. De geur is niet voor een man of voor een vrouw, maar simpelweg voor degene die er van houdt.

De eau de parfums van Comme des Garçons

De Comme des Garçons 2 eau de parfum is een geur over het complementaire contrast tussen natuur & technologie. Of ga voor de 2 MAN geur dat klassiek en ongebruikelijk op harmonieuze wijze samenbrengt. De topnoten bestaan uit aldehyde en saffraan, terwijl de hartnoten bestaan uit elemi en wierook. Ook Wonderwood is een opmerkelijk eau de parfum van Comme des Garçons en kan het best worden omschreven als “wood gone mad”. Kawakubo ziet parfumerie als een kunstvorm. Parfum als verf voor de neus… en de lucht is het canvas.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl