Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Comme des Garçons

Het Japanse merk Comme des Garçons dat in 1969 van de grond kwam, is altijd al een grensverleggend label geweest. Ook nu borduren zij niet voort op bekende geurformules, maar geven daar een eigen, verfrissende draai aan.

Comme des Garcons

7 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
7 artikelen
7 van 7 gezien

Comme des Garcons bij de Bijenkorf

Neem een kijkje bij de verschillende geuren van Comme des Garcons. Ga voor een houtachtige, bloemige of kruidige geur. Voor elke gelegenheid biedt Comme des Garcons heerlijke geuren, waardoor jij de hele dag door lekker ruikt. Kies bijvoorbeeld voor de Comme des Garcons geuren voor dames. De kenmerkende flesjes staan mooi in jouw badkamer en voorzien je elke dag weer van een luxe geur. Of ga voor de Comme des Garcons eau de parfums voor geuren die lang blijven hangen.

Een heerlijk luchtje van Comme des Garcons voor elke gelegenheid

Comme des Garcons biedt heerlijke geuren voor elke gelegenheid. Voor een avondje uit, een feestje of gewoon voor alledaags, de geuren van Comme des Garcons zijn overal voor geschikt. Ze laten je elke moment van de dag lekker ruiken, waardoor je intens geniet van de fijne geuren. Bekijk onze Comme des Garcons geuren voor heren of kies voor een unisex luchtje. De geuren passen namelijk goed bij mannen én vrouwen.