De Bijenkorf lanceert commercial voor het feestseizoen

25 November 2016

De Bijenkorf lanceert commercial voor het feestseizoen

De Bijenkorf lanceert commercial voor het feestseizoen

De Bijenkorf presenteert vandaag de commercial in het thema van ‘Castle of Dreams – alles voor de feestdagen van u dromen’. Het is voor het eerst in de recente geschiedenis dat de Bijenkorf een tv-commercial ontwikkeld voor de feestdagen. Vanaf zondag 27 november is deze 3 weken op televisie te zien. Speciaal voor de commercial is de muziek gecomponeerd door de Nederlandse singer-songwriter Naomi Snell. Naomi is bekend van Giels Talentenjacht waar ze nu bij de laatste 11 deelnemers zit.

“Wij zijn bij de Bijenkorf enorm trots en blij met deze commercial. Hij laat de warmte en schoonheid zien die de Bijenkorf deze feestdagen wil uitstralen. Het gaat om samenzijn met dierbaren en uiting geven aan vriendschap en liefde’’, aldus Marjolijn Meynen, directeur Marketing & Communicatie van de Bijenkorf.

De commercial is een animatie die plaatje voor plaatje met de hand is getekend. Het gaat over een egel die geen knuffel kan geven door zijn scherpe stekels. Zijn vriend de vos gaat in het kasteel op zoek naar een oplossing en komt uit bij een schatkamer vol cadeaus. Het team achter de animatie heeft onder andere meegewerkt aan producties van Walt Disney, Warner Brothers en DreamWorks. Naomi Snell creëert met haar stem de sfeer en beleving die passen bij de warmte van het feestseizoen.

De commercial is nu te zien op YouTube en de Facebookpagina van de Bijenkorf. De tv-première is op zondag 27 november op NPO 1, in het blok voor het 8 uur journaal, De commercial zal tot en met 18 december worden uitgezonden.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl