COS

COS is een merk voor dames die houden van een modern, functioneel en doordacht design. Het merk staat bekend om haar tijdloze klassiekers en creëert dan ook items die langer meegaan dan een seizoen. Zo combineert COS traditionele methodes met nieuwe technieken om zo hun signatuur stijl te waarborgen.
  • Home
  • arrow-small__rightCOS

COS

237 artikelen
Filter & sorteer
237 artikelen

COS bij de Bijenkorf

Stijlvolle kleding vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen: dat is COS in een notendop. Dit eigentijdse modelabel biedt betaalbare luxueuze damesmode, waaronder prachtige kledingitems én accessoires. Kenmerkend voor de dameskleding van COS zijn voornamelijk de tijdloze klassiekers die een aanwinst zijn voor jouw garderobe. Daarnaast haalt COS voor zijn laatste collectie inspiratie uit de natuur, waardoor veel kleding is voorzien van natuurlijke tinten. Deze prachtige collectie ontdek je nu in onze online shop bij de Bijenkorf.

COS dameskleding én accessoires

Moderne kleding met doordachte ontwerpen zetten de toon in de dameskledingcollectie van COS. Zo vind je onder andere rokken van COS voor dames en jurken van COS voor dames: met contrasterende patronen en klassieke dessins. Daarbij bevat het assortiment stijlvolle acccessoires van COS, waarmee je jouw outfit in een handomdraai naar een hoger niveau tilt. Daarbij kun je denken aan hoeden en mutsen van COS, sieraden van COS en zelfs prachtige tassen van COS.

Voor COS items met korting is er een COS sale.