Make-up adventskalenders

De make-up adventskalenders van 2020 zijn helaas uitverkocht. De make-up adventskalenders 2021 zijn vanaf september 2021 weer beschikbaar!

Make-up adventskalenders

De adventskalender is de leukste manier om naar kerst toe te leven. In aanloop naar de feestdagen vind je bij de Bijenkorf een uitgebreid assortiment aan adventskalenders met cosmeticaproducten. Open iedere dag één van de 24 vakjes en laat je verrassen door een voedende dagcrème uit de adventskalender van Clinique of een heerlijk geurende douchegel uit de kalender van Rituals.

Make-up adventskalenders 2021

Houd deze pagina vanaf september 2021 goed in de gaten en bewonder de nieuwe collectie! Vanaf eind september 2021 kan je de adventskalender van Rituals bestellen. Clinique, De Bijenkorf en Kiehl's volgen vervolgens al snel.

Cosmetica adventskalenders bij de Bijenkorf

Met advent wordt geduid op de laatste 4 weken voor kerst. Voor christenen is dit een periode van bezinning. Anderen verheugen zich op het samenzijn met familie en vrienden of kijken uit naar het moment dat de dagen weer langer worden. Volgens een eeuwenoude traditie tellen we af door de laatste vier zondagen voor kerst een kaars te branden. Tegenwoordig bieden vele cosmeticamerken adventskalenders die rijkelijk gevuld zijn met heerlijke beautyproducten. De laatste 24 dagen voor kerst kun jij jezelf iedere dag verwennen met een bodycrème, bodylotion of showergel.

Adventskalenders van Rituals en Charlotte Tilbury

Iedere kerst vind je bij de Bijenkorf weer een uiterst divers aanbod aan adventskalenders met cosmeticaproducten. Rituals brengt ieder jaar “the Ritual of Advent” uit: een luxe adventskalender gevuld met heerlijke verzorgingsproducten uit de verschillende geurlijnen. Ook Charlotte Tilbury staat bekend om zijn adventskalender met gezichstverzorgingsproducten en make-up producten. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een origineel Sinterklaascadeau. Natuurlijk kan je ook zelf veel voorpret aan een adventskalender beleven.