Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Tijdelijk niet verkrijgbaar Beauty adventskalenders 2024

In het najaar zijn de geliefde beauty adventskalenders van de mooiste merken weer verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Bereid je voor op de komst van de meest betoverende edities.

Make-up adventskalenders 2024

De adventskalender is de leukste manier om naar kerst toe te leven. In aanloop naar de feestdagen vind je bij de Bijenkorf een uitgebreid assortiment aan adventskalenders met cosmeticaproducten. Open iedere dag één van de 24 vakjes en laat je verrassen door een voedende dagcrème uit de adventskalender van Clinique of een heerlijk geurende douchegel uit de Rituals adventskalender.

Met advent wordt geduid op de laatste 4 weken voor kerst. Voor christenen is dit een periode van bezinning. Anderen verheugen zich op het samenzijn met familie en vrienden of kijken uit naar het moment dat de dagen weer langer worden. Volgens een eeuwenoude traditie tellen we af door de laatste vier zondagen voor kerst een kaars te branden. Tegenwoordig bieden vele cosmeticamerken adventskalenders die rijkelijk gevuld zijn met heerlijke beautyproducten. De laatste 24 dagen voor kerst kun jij jezelf iedere dag verwennen met een bodycrème, bodylotion of showergel.

Beauty adventskalenders bij de Bijenkorf

Dit jaar kun je kiezen uit een divers aanbod aan adventskalenders bij de Bijenkorf. Toonaangevende merken als Rituals, Charlotte Tilbury, Clinique en Kiehls presenteren dit jaar met trots hun interpretatie op deze geweldige traditie! Ook onze eigen Bijenkorf beauty & patisserie adventkalenders wil je écht niet missen.

Een betoverende kerst met de Rituals adventskalenders

Iedere kerst vind je bij de Bijenkorf weer een uiterst divers aanbod aan adventskalenders met cosmeticaproducten. Rituals brengt ieder jaar “the Ritual of Advent” uit: een luxe adventskalender gevuld met heerlijke verzorgingsproducten uit de verschillende geurlijnen. Ook Charlotte Tilbury staat bekend om haar adventskalender met gezichstverzorgingsproducten en make-up producten. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een origineel Sinterklaascadeau. Natuurlijk kan je ook zelf veel voorpret aan een adventskalender beleven.