Beauty adventskalenders 2022

Tel de dagen voor kerst op feestelijke wijze af met de betoverende beauty adventskalenders van de Bijenkorf. Hier kun je terecht voor dé officiële Bijenkorf beauty adventskalender, máár ook voor schitterende exemplaren van andere hoogwaardige merken.

2 artikelen
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

Tel de dagen voor kerst op feestelijke wijze af met de betoverende beauty adventskalenders van de Bijenkorf. Hier kun je terecht voor dé officiële Bijenkorf beauty adventskalender, máár ook voor schitterende exemplaren van andere hoogwaardige merken.

Beauty adventskalenders 2022 bij de Bijenkorf

Achter ieder deurtje van een beauty adventskalender schuilt een schitterend cadeau! Van een glanzende lipgloss op maandag tot een verzorgend serum op vrijdag. Met de prachtige adventskalenders van de Bijenkorf was de voorpret van Kerstmis nog nooit zo leuk!

De Bijenkorf beauty adventskalender

Als er één adventskalender is die je écht niet mag missen, dan is het wel de officiële Bijenkorf beauty adventskalender. Hier vind je schitterende beauty producten van diverse merken, waaronder K18 en Paula's Choice. Maak iedere dag een deurtje open en laat je verrassen door prachtige producten van bekende beauty merken.

Ontdek onze magische make-up adventskalenders

Een beauty adventskalender met daarin beauty producten is een schitterend cadeau om te geven én te krijgen! Om welke adventskalender sta jij dit jaar te trappelen? Ben je dol op huidverzorging en wordt je enthousiast van een Kiehl's adventskalender óf wacht jij met smacht op de Charlotte Tilbury adventskalender? Deze zit bomvol met de luxueuze make-up van het sprankelende cosmeticamerk. Laat het aftellen tot Kerstmis maar beginnen!

Een betoverende kerst met de Rituals adventskalenders

Iedere kerst vind je bij de Bijenkorf weer een uiterst divers aanbod aan adventskalenders met cosmeticaproducten. Rituals brengt ieder jaar “the Ritual of Advent” uit: een luxe adventskalender gevuld met heerlijke verzorgingsproducten uit de verschillende geurlijnen. Ook Clinique staat bekend om zijn adventskalender met gezichstverzorgingsproducten en make-up producten. Ideaal wanneer je op zoek bent naar een origineel Sinterklaascadeau. Natuurlijk kan je ook zelf veel voorpret aan een adventskalender beleven.

Make-up adventskalenders

De adventskalender is dé leukste manier om naar kerst toe te leven. In aanloop naar de feestdagen vind je bij de Bijenkorf een uitgebreid assortiment aan adventskalenders met cosmeticaproducten. Open iedere dag één van de 24 vakjes en laat je verrassen door prachtige producten. De Rituals adventskalender is perfect voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de betoverende geuren van Rituals.

Met advent wordt geduid op de laatste 4 weken voor kerst. Voor christenen is dit een periode van bezinning. Anderen verheugen zich op het samenzijn met familie en vrienden of kijken uit naar het moment dat de dagen weer langer worden. Volgens een eeuwenoude traditie tellen we af door de laatste vier zondagen voor kerst een kaars te branden. Tegenwoordig bieden vele cosmeticamerken adventskalenders die rijkelijk gevuld zijn met heerlijke beautyproducten. De laatste 24 dagen voor kerst kun jij jezelf iedere dag verwennen met een bodycrème, bodylotion of showergel.