Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Cosmetica”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

De bekende modeontwerper Jimmy Choo heeft glamour, vrouwelijkheid en luxe weten te bottelen in verschillende parfumflesjes. De parfums van Jimmy Choo zijn een ultieme accessoire voor iedere vrouw en ieder moment. En de facetgeslepen parfumflacons zijn een prachtige versiering voor je bad- of slaapkamer. Dit alles maakt een geurcreatie van Jimmy Choo tot een krachtige, verleidelijke en sensuele parfum.

Van Jimmy Choo schoenen naar Jimmy Choo parfum

Het merk Jimmy Choo is gelanceerd in 1996 en staat vooral bekend om zijn vrouwelijke en exclusieve schoenencreaties. Samen met Tamara Mellon, Accessoires Editor van de Britse Vogue, begon hij met het ontwerpen van stijlvolle, maar comfortabele schoenen. Inmiddels is Jimmy Choo uitgegroeid tot een merk met een ruim assortiment aan luxe accessoires, zoals tassen, schoenen en zonnebrillen met daarbij een sensuele geurencollectie.

De eerste Jimmy Choo parfum

In 2011 lanceerde Jimmy Choo zijn eerste parfum: Jimmy Choo eau de parfum. Dit is een moderne samenstelling van exotische tijgerorchidee, Indonesische patchoeli, zoete toffee en verschillende fruitaccenten. Deze geurcompositie roept zelfvertrouwen, glamour en verlangen op en is bedoeld voor de vrouw met gevoel voor mode en luxe.
De parfumflacon is een kostbare, facetgeslepen creatie en geïnspireerd op het rijkdom van Murano glas. Tamara Mellon, medeoprichtster van Jimmy Choo, heeft veel aandacht besteed aan het ontwerpen van de flacon. Het moest namelijk niet alleen een parfumflacon worden, maar ook een ware versiering voor in je badkamer of op bijvoorbeeld je kaptafel. En de luxe verpakking, geïnspireerd op een paar Jimmy Choo schoenen van pythonleer, maakt van het parfum een ultiem geheel.

De parfums van Jimmy Choo

Het bleef niet bij één parfum, de geurencollectie is inmiddels uitgegroeid met meerdere parfums en bijpassende bodylotions. Iedere parfum of bodylotion van Jimmy Choo is geïnspireerd op de sterke, moderne vrouw.
De parfums zijn verrijkt met zoete en subtiele ingrediënten en maken de vrouw op en top verleidelijk en sensueel. Daarnaast blijven de flacons en verpakkingen in de lijn van Jimmy Choo’s accessoires: luxe, vrouwelijk en exclusief. Van de iconische Jimmy Choo eau de parfum tot de Blossom eau de parfum, in het assortiment van de Bijenkorf vind je de Jimmy Choo parfum waar je naar op zoek bent.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl