Thierry Mugler Cosmetica

De parfums van Thierry Mugler zijn uniek en persoonlijk en bieden onvergetelijke sensaties. De geuren zijn echte haute parfumerie -creaties. Bij de Bijenkorf vind je onder meer de geuren Angel, Alien, Womanity en A*Men.

12 artikelen
1-12 van 12

Thierry Mugler cosmetica

Ontwerper Thierry Mugler verhuisde in 1969 naar Parijs om zijn eerste haute couture-collectie te creëren. In 1973 is die er en al snel breekt Mugler door. De ontwerper was in die jaren vernieuwend met heel strakke en vrouwelijke vormen in zijn ontwerpen. In 1992 werd het eerste parfum van Thierry Mugler geboren: Angel. De geur komt voort uit een jeugdherinnering en de droom van Thierry Mugler. Angel is het allereerste parfum dat is gebaseerd op zoete lekkernijen. Ook is het het eerste parfum dat geen bloemen bevatte. Naast Angel verkoopt de Bijenkorf de geuren Alien, Womanity en voor heren A*Men. Behalve parfums zijn er bijpassende lichaamsverzorgingsproducten, zoals Thierry Mugler-bodycreams, -deodorants, -douchegels en –handcrème.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl