Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Ontdek de verzorgingsproducten van Dyson. De selectie van de Bijenkorf bevat de Dyson Supersonic föhn in allerlei varianten inclusief luxe bijbehorende accessoires. Daarnaast is ook de AirWrap van Dyson verkrijgbaar in ons assortiment. De AirWrap is een complete multistyler en geeft je haar volumineuze krullen, golvende lokken of glad haar.

Verzorging van Dyson bij de Bijenkorf

De haarstyling van Dyson maakt het leven van een vrouw net even iets makkelijker. De Supersonic föhn van Dyson is één van de meest geliefde föhns van dit moment. Elke Supersonic föhn bevat een intelligente warmteregeling voor glanzend haar. De Supersonic lijn van Dyson zorgt voor een natuurlijke manier van drogen, maar dan sneller. Ook de AirWrap van Dyson is voor vele vrouwen onmisbaar geworden. De multistyler geeft je haar volumineuze krullen, golvende lokken of glad haar dat minder kroest.

De Supersonic föhn en AirWrap multistyler van Dyson

Beroemde hairstylisten gebruiken enkel nog de Supersonic föhn van Dyson. Bij haardrogers met een grote motor moet deze in de kop worden geplaatst omdat hij nergens anders past. Hierdoor is het ontwerp van de föhn sinds de jaren 60 niet meer veranderd. Dyson heeft de motor van de föhn in het handvat gezet. Dit zorgt voor een betere balans en ander uiterlijk. De Dyson Supersonic föhn beschadigt het haar nauwelijks. In ons online assortiment vind je allerlei luxe varianten op de Dyson Supersonic, zoals de föhn met 23,75 karaat bladgoud. Laat je ook verrassen door de Dyson AirWrap. Dit is een complete multistyler die onmisbaar is voor iedere vrouw. In no-time ga jij de deur uit met volumineuze krullen, golvende lokken of glad haar dat minder kroest. Klinkt dat niet als het perfecte cadeau voor jezelf of voor je vriendin? Naast Dyson bieden ook andere luxe merken handige verzorings-accessoires voor dames.