De dag begin je goed met de borstels voor dames van de Bijenkorf. In de collectie kun je terecht voor stijlborstels, föhnborstels, toupeerborstels en kammetjes. Ontdek het assortiment met topmerken, waaronder Balmain Paris Hair Couture en Maroccanoil.

Borstels voor dames bij de Bijenkorf

Houd je van glanzend en perfect gestyld haar, dan zijn de borstels uit de damescollectie van de Bijenkorf een goede match. In de collectie kun je de juiste haarborstel vinden voor ieder haartype. Geef je coupe meer volume met de keramische föhnborstels. De föhnborstels laten je haar sneller drogen, geven je een subtiele krul en bieden een glanzend resultaat. Voor stijl haar met het resultaat van een stijltang, biedt de Bijenkorf stijlborstels. Maar uiteraard kun je in het assortiment ook terecht voor toupeerborstels, haarborstels en kammetjes.

Professionele haarborstels van topmerken

De Bijenkorf biedt een assortiment haarborstels van professionele haarmerken. De borstels van Moroccanoil zorgen ervoor dat jouw haar mooi in model zit, zoals de kapper dat doet. Doordat de haarborstels ook over een föhn beschikken, kun je je haar makkelijk in model brengen zonder eerst je haar te drogen. Ook de borstels van Balmain Paris Hair Couture geven je een professionele coupe.