Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rituals biedt heerlijke bodyscrubs voor een zijdezachte huid. Van zoutscrubs tot suikerscrubs: voor ieder huidtype is er een geschikte scrub te vinden. Ontdek welke scrub bij jouw huid past in de collectie van Rituals.

Rituals bodyscrubs voor dames bij de Bijenkorf

Voor een zijdezachte huid biedt Rituals verschillende bodyscrubs. Je brengt de scrub aan op een vochtige huid en masseert het met ronddraaiende bewegingen in. De scrubs zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijdert en nieuwe cellen worden aangemaakt. Na de scrub voelt je huid weer fluweelzacht aan!

Ontdek welke bodyscrub van Rituals bij jou past

In het Rituals aanbod vind je een veelzijdige collectie bodyscrubs. Afhankelijk van je huidtype biedt Rituals zowel scrubs op basis van suiker of zout. Heb je last van een droge huid? Dan is een zoutscrub een juiste keuze. De collectie The Ritual of Hammam biedt deze zoutscrub net als in de Turkse hammam. Houd je meer van een zoetere bodyscrub? De zoutscrub uit de collectie The Ritual of Ayurveda is gemaakt van roze zout uit de Himalayagebergte. Voor de gevoelige huid helpt een suikerscrub uit de collectie van The Ritual of Happy Buddha om je huid weer te laten stralen. Doordat suikerdeeltjes kleiner zijn dan zoutdeeltjes, is de scrub zachter voor de huid.