Crisp Sheets

Crisp Sheets is een Amsterdams beddengoed merk met strakke, kwaliteitsvolle designs. Unieke prints worden geïllustreerd en digitaal bewerkt. De naam is te danken aan de manier waarop het beddengoed geweven is. Het blijft ‘crisp,’ alsof je pas net je bed hebt verschoond.

Crisp Sheets

33 artikelen
  • Dames
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
33 artikelen
33 van 33 gezien

Crisp Sheets bij de Bijenkorf

Bij Crisp Sheets luidt het motto: het bed dient het hoogtepunt van de slaapkamer te zijn! Immers, we brengen bijna een kwart van ons leven door in bed. Het bed is het uitgelezen element in de slaapkamer waarmee we met mooie bedmode een stukje persoonlijkheid en smaak kunnen tonen. En dat begrijpt Crisp Sheets heel goed! In de webshop van de Bijenkorf kun je terecht voor een ruime keuze aan beddengoed van dit Nederlandse merk.

Dekbedovertrekken van Crisp Sheets

De dessins zijn minstens net zo strak en crispy clean als de merknaam doet vermoeden! De dekbedovertrekken van Crisp Sheets zijn te herkennen aan de lichte, frisse kleuren. In de collectie vind je veel wit, grijs, lichtroze en beige. Mede de kleuren zorgen natuurlijk voor de krakerige frisheid waar de dekbedovertrekken van het Amsterdamse merk om bekend staan. De dekbedovertrekken zijn veelal te vinden in een effen patroon of zijn juist verrijkt met een grafische- of stipjesprint. In de collectie vind je geen poespas, ook qua dessins houdt Crisp Sheets het rustig.

Handdoeken en plaids van Crisp Sheets

De collectie van Crisp Sheets heeft meer te bieden dan alleen dekbedovertrekken. Zo kun je jouw bedmode compleet maken met onder andere de plaids van Crisp Sheets. Deze wollen plaids komen in verschillende dessins zoals streepjes en stipjes, en zijn afgewerkt met mooie franjes. De plaids zijn vervaardigd van 100% wol. Ook wanneer je net een heerlijke douche hebt genomen dan staat Crisp Sheets voor je klaar, want het merk biedt ook een aantal badseries in de collectie. De handdoeken van Crisp Sheets zijn van hoge kwaliteit badstof en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.