Nicole Huisman presenteert Zomertrend: Surf's up

Anita, Content Editor

Nicole Huisman presenteert de zomertrend Surf's up. Met de nieuwste bad- en strandmode items uit onze collectie beleef je het ultieme zomergevoel.

Het badpak

Ontdek hoe merken als Billabong en Seafolly de surf trend dit seizoen terug laten komen in hun collectie badmode. Vergeet ook geen tube SPF mee te nemen in je strandtas. Zeker tijdens een sportactiviteit op het strand is het belangrijk om goed te smeren.

De sieraden

Upgrade je strand look met de eye-catching sieraden van Isabel Marant en Aurélie Bidermann. Durf te experimenteren met kleur door bijvoorbeeld te kiezen voor een exemplaar met turquoise details.

De accessoires

Van kleurrijke strandtassen tot draadloze speakers, de accessoires van Billabong en gadgets van Sunnylife zijn een musthave deze zomer. De zonneklep mag ook niet in dit lijstje ontbreken: een stijlvol alternatief voor een zonnebril.

Nicole Huisman presenteert Zomertrend: Surf's up

Ben je benieuwd geworden naar meer? Bekijk nu alle surf trenditems uit onze collectie.

Bekijk de selectie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl