CVRD

CVRD /ˈkʌvərd/ is een Amsterdams damesmode merk dat elegantie terugbrengt in workwear. CVRD geeft kracht aan jouw look & feel van ’s morgens vroeg tot laat in de avond – een CVRD outfit is als een soft armour voor jouw zakelijke zelf: draag en voel je sterk.
  • Home
  • arrow-small__rightCVRD

CVRD

43 artikelen
Filter & sorteer
43 artikelen
43 van 43 gezien

Damesmode van CVRD bij de Bijenkorf

In de online shop van de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie damesmode van CVRD. CVRD is een merk van Nederlandse bodem dat stijlvolle, elegante en professionele damesmode creëert. Duurzaam, kwalitatief hoogwaardig en de juiste fit. Dat zie je terug in de broeken van CVRD. Stijlvolle pantalons die gecombineerd met een blouse van CVRD de perfecte basis vormen van jouw zakelijke outfit. Ook de jurken van CVRD zijn elegant en stijlvol. Je kunt kiezen voor een chic effen exemplaar of voor een vrolijke print.

Stijlvolle, elegante en professionele damesmode van CVRD

CVRD gelooft in tijdloze stijl en design. Essentials die de basis vormen van jouw garderode waar je keer op keer weer voor kunt kiezen. Office wear in een modern jasje, chic en comfortabel. Daarnaast hecht CVRD veel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. Dat zie je terug onder andere terug in de materialen die CVRD gebruikt voor de productie. Kwalitatief hoge en duurzame stoffen en materialen uit Portugal, Italië en Turkije. Ook de Europese ateliers met wie CVRD samenwerkt voor de productie voldoen aan de alle internationale duurzaamheids- en arbeidseisen.