De Bijenkorf breidt dames designerafdeling fors uit

De Bijenkorf breidt dames designerafdeling fors uit

Als onderdeel van een verbouwing van 7000m2 van de Bijenkorf in Amsterdam is nu de nieuwe dames designer afdeling geopend. Op de tweede etage van het warenhuis is meer dan 1000m2 gewijd aan designermerken, dit is twee keer zo groot als voorheen met veel natuurlijk licht. Nieuwe merken die zijn toegevoegd zijn onder andere Céline, Balenciaga, Chloé, Alexander McQueen, Marni, Sies Marjan en Gucci.

Op de derde etage kunnen dames hun hart ophalen op de flink uitgebreide schoenenafdeling. Met 1300m2 is het de grootste van de Benelux. Er is een ongekend aanbod van meer dan 65 merken, waarvan 15 nieuwe merken als Gucci, Tom Ford, Maison Margiela. Ook is het sneaker aanbod vergroot en is er een nieuwe shop van Filling Pieces geopend. Naast de nieuwe shop in shops van Tod's, Jimmy Choo en Salvatore Ferragamo is ook het aanbod van reeds aanwezige merken als Balenciaga, Chloé en Isabel Marant fors gegroeid.

Op de eerste etage is een mannenwereld gecreëerd, waar in oktober een compleet vernieuwde en uitgebreide designermerken afdeling te vinden is. De herenschoenen afdeling is al vernieuwd, 500m2 met een aanbod variërend van Balenciaga, Gucci, Lanvin, Nike, Adidas en geheel nieuwe shop in shop van Tod’s.

Giovanni Colauto, CEO van de Bijenkorf: “wij zijn trots op de nieuwe merken en op de opening van de nieuwe dames designerafdeling met een ongeëvenaarde collectie in een fantastische omlijsting. In november zal de parterre worden voltooid met nieuwe merken zoals Cartier. Onze premium experience strategie komt hiermee tot uiting waarbij wij niet alleen een internationaal top niveau willen bieden qua merken en winkelbeleving, maar ook op het gebied van service.

De opening van de vernieuwde afdelingen zal in het Fashion Weekend van 10 en 11 september gevierd worden. Dit weekend vinden er speciale events plaats. Bekijk meer informatie over het volledige Fashion Weekend programma.

de Bijenkorf Amsterdam, 2e etage