Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Daniel Wellington accessoires voor dames

13 artikelen
  • Analoge horloges
Filter & sorteer
13 artikelen
13 van 13 gezien

Horloges van Daniel Welllington bij de Bijenkorf

Een horloge van Daniel Wellington is klassiek preppy en modieus tegelijkertijd. Influencers lopen met dit horloge weg, en ook onder de sterren heeft Daniel Wellington een flinke schare fans. Zo is Kendall Jenner op het moment het gezicht van het merk. Ondanks de jeugdige uitstraling spreek het Zweedse merk een groot publiek aan. Door klassieke stijl en een aangename prijs, geeft dit merk je de mogelijkheid om te variëren met je accessoires.

Over Daniel Wellington

Daniel Wellington werd in 2014 opgericht door de Zweed Filip Tisander, een fervent reiziger. Tijdens een van zijn reizen kwam hij een Brit tegen, genaamd Daniel Wellington. De man had een klassieke onberispelijke stijl en droeg bij voorkeur vintage uurwerken met een verweerde nylon band. Dit type band wordt ook wel de ‘NATO-strap’ genoemd en werd oorspronkelijk gedragen door het Britse leger. Je herkent het NATO bandje aan zijn strepen patroon. En doordat het horloge bandje is gemaakt van nylon, maar het niet uit of het vochtig wordt. Tisander raakte geïnspireerd en ging zelf horloges ontwerpen.

Daarmee werd het originele concept van het horlogemerk ‘Daniel Wellington’ geboren. Tisander is van huis uit marketeer en heeft binnen no-time het merk laten uitgroeien tot een wereldwijd succes. Zo kun je bijvoorbeeld de ‘avonturen’ van het horlogemerk volgen op Instagram via Daniel Wellington World.

Dames horloges van Daniel Wellington

Je vindt bij Daniel Wellington verschillende stijlen horloges. Klassiek, een beetje anders – maar altijd zonder te veel opsmuk. De bekendste lijn van het merk is ‘The Dapper’, bestaande uit een collectie horloges met en zilveren kast, Romeinse cijfers als urenaanduiding en blauwe wijzers. De band is gemaakt van hoogwaardig leer. Daarbij zijn er natuurlijk ook de horloges met de bekende NATO bandjes van nylon. Onze favorieten zijn de Lady Canterbury, de Oxford en de Winchester. De nylon bandjes zijn genoemd naar steden en districten in de UK.

Ander bandje om jouw Daniel Wellington horloge?

Daarom, de gave horlogebandjes van Daniel Wellington maken het extra verleidelijk om een keer iets anders te proberen. Of jouw bandje nu versleten is door het dragen, nattigheid of dat je een nieuwe variant zoekt die beter past bij het seizoen.