Barts Mutsen voor dames

Barts staat vooral bekend om stijlvolle en warme winteraccessoires. De mutsen van Barts mogen dan ook niet ontbreken in je wintergarderobe. Van grofgebreide mutsen in unikleuren tot mutsen met pompons en gemêleerde dessins. Een Barts muts is niet alleen trendy, maar ook nog eens super warm. Flaneer op de piste of kom de koude wintermaanden door met een muts van Barts.

26 artikelen
Filter & sorteer
  • 26 artikelen
26 van 26 gezien

Barts staat vooral bekend om stijlvolle en warme winteraccessoires. De mutsen van Barts mogen dan ook niet ontbreken in je wintergarderobe. Van grofgebreide mutsen in unikleuren tot mutsen met pompons en gemêleerde dessins. Een Barts muts is niet alleen trendy, maar ook nog eens super warm. Flaneer op de piste of kom de koude wintermaanden door met een muts van Barts.

Barts mutsen voor dames bij de Bijenkorf

Al jaren is het merk Barts de koning onder de winteraccessoires. In de mutsencollectie van Barts vind je dan ook gegarandeerd een hippe muts voor dames waarmee je de winter door kunt komen. Naast de basic mutsen in unikleuren kun je ook gaan voor een wollen muts met pompon of een muts met imitatiebont.

Gebreide mutsen van Barts

Barts heeft veel verschillende mutsen voor dames in de collectie. Maar als je op zoek bent naar gebreide mutsen, dan ben je bij Barts zeker aan het goede adres. De collectie bestaat namelijk vooral uit kabelgebreide, ribgebreide en grofgebreide mutsen. De meeste mutsen hebben ook een warme fleece voering. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende modellen. Een damesmuts met imitatiebont is leuk tijdens de extra koude dagen. En mutsen met pompons geven je outfit een fun touch. Daarnaast zijn de basic mutsen in unikleuren tijdloos en kun je deze modellen ieder jaar weer dragen. En ben je op zoek naar een muts van wol of een muts met dessin? Ook deze mutsen zijn verkrijgbaar bij Barts.

Hoe worden Barts mutsen gemaakt?

Het ontwerp van een Barts muts start met een schets of een doedel op papier. Creativiteit kent hierdoor geen beperking. De designers van Barts houden van het product en doen er alles aan om prachtige ontwerpen te creëren. Op de fiets door Amsterdam, reizen rondom de wereld, het kijken van films, overal halen de designers hun inspiratie vandaan. Het is hun doel om wat ze zien om te zetten in originele items die mensen blij maken.

Over Barts

Voor het ontstaan van Barts gaan we terug naar de zomer van 1986. Bart Koene verkocht toen zijn handgemaakte zwemshorts aan rijke en bekende mensen op de stranden van Saint Tropez. Met het geld dat hij hiervan verdiende, ging hij reizen. Zonnige stranden ruilde hij in voor besneeuwde bergen. En Barts ging door met een wintercollectie, bestaande uit sjaals, handschoenen en mutsen. Vandaag de dag focust Barts zich op verschillende accessoires voor dames, heren en kinderen. Het in Amsterdam gevestigde merk weet ons ieder seizoen te verassen. En het leuke is dat Barts weer een beetje terug gegaan is naar de roots. Kort geleden hebben ze namelijk weer een zomercollectie gelanceerd met hoeden, fijne sjaals en tassen. Barts houd je dus warm in de wintermaanden en koel in de zomermaanden.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl