Petten voor dames

Op zoek naar een designer baseball cap? Bij de Bijenkorf vindt je petten van diverse designerlabels. Nu de atheleisure trend op volle toeren draait, zijn petjes voor dames weer helemaal hot. Vind jouw favoriete exemplaar van Calvin Klein, Kenzo of Dsquared2 voor een urban look.

84 artikelen
Filter & sorteer
84 artikelen
48 van 84 gezien

Op zoek naar een designer baseball cap? Bij de Bijenkorf vindt je petten van diverse designerlabels. Nu de atheleisure trend op volle toeren draait, zijn petjes voor dames weer helemaal hot. Vind jouw favoriete exemplaar van Calvin Klein, Kenzo of Dsquared2 voor een urban look.

Petten voor dames

Petje op, ladies! De pet is terug van weggeweest. Lange tijd werd dit sportieve accessoire weggezet, maar nu zien we de pet helemaal terug komen in het straatbeeld. Bij de Bijenkorf hebben we designerpetten voor de fashionista. Lekker nonchalant, een beetje urban; een goede pet maakt jouw outfit stoerder.

Urban look: Baseball caps en de athleisure trend

Een pet is een zacht hoofddeksel met een klep. Vroeger voor de gewone man, de lagere sociale klasse – vandaag de dag uitgegroeid tot één van de belangrijkste sportaccessoires. In Amerika wordt er dan ook wel gesproken over een baseball cap. Het voorpand van de baseball cap heeft namelijk meestal een logo op de voorkant, van bijvoorbeeld een sportclub.

In de jaren ’40 en ’50 werd de ‘Brooklyn-style’ pet ontwikkeld als sportaccessoire en beschermde de spelers tegen spelen in de zon. De pet was zacht, maar de klep stevig en de maat van de baseball cap kon versteld worden met een riempje aan de achterkant. Bij honkbal werd de pet een vast onderdeel van het tenue, en daaraan dankt de pet ook zijn naam. In de jaren ’70 werd de baseball cap écht populair, en dit is zowel de pet nog steeds kennen anno 2018. Populair in de hip hop en skate scène en inmiddels ook wel mainstream. De urban look is een blijvertje en wordt versterkt door de athleisure trend.

Designers love the baseball cap!

De laatste tijd zien we dat designers en masse de baseball cap omarmen! Je vind bij de Bijenkorf coole exemplaren van Calvin Klein, Kenzo, IVY PARK en Dsquared2. In diverse kleuren, en met opvallende logo’s.

Je kunt ‘m dragen met in combinatie met meerdere items, of als je gaat sporten. Maar ook voor een feestje of festival is de pet altijd goed. Als je danst in de felle zon, voorkomt de pet oververhitting. Maar ook voor de koudere winterdagen is een pet lekker nochalant, een beetje extra bescherming tegen de kou en gaaf met een mooi bomberjack.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl