Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort verkrijgbaar Off-White mondkapjes voor dames

Voor de modebewuste dames heeft Off-White stijlvolle mondkapjes ontworpen. Een mondkapje is op deze manier zeer draagbaar. Want wie wil er nu niet met de opvallende prints van Off-White gezien worden? Ontdek binnenkort de mondkapjes van Off-White bij de Bijenkorf.

Off-White mondkapje voor dames bij de Bijenkorf

Mondkapjes zijn niet bepaald flatteus, maar Off-White weet ze toch in een stijlvol jasje te steken. Op deze manier is een mondmasker zeer draagbaar. Off-White is de koploper op het gebied van stijlvolle mondkapjes. In Azië werden de mondmaskers al voor een langere tijd gedragen, waardoor het Italiaanse designermerk erop in ging spelen. De exemplaren uit de collectie zijn ontworpen in neutrale kleuren, zodat de mondmaskers bij iedere outfit passen. Op een mondkapje staan het iconische Off-White logo en de kenmerkende pijlen afgebeeld. Zo weet iedere fashion-forward vrouw dat je een designer mondkapje draagt.

Mondmaskers van designermerk Off-White

Ontdek binnenkort de mondmaskers uit de damescollectie van Off-White. Het Italiaanse designerlabel is in 2013 opgericht door Virgil Abloh. Met Off-White wil hij het grijze gebied tussen high-fashion en streetwear vullen. Zo kan iedere dame met een eigen smaak haar eigen stijl laten zien. Ben jij al fan?