Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Hunkemöller weet ieder zomerseizoen badpakken te ontwerpen die het lichaam van de vrouw flatteren. De collectie bestaat namelijk uit voorgevormde en corrigerende badpakken die de pluspunten van het vrouwenlichaam benadrukken. Binnenkort paradeer jij zelfverzekerd over het strand!

Hunkemöller badpakken bij de Bijenkorf

Hunkemöller weet als geen ander om badpakken te ontwerpen die het vrouwenlichaam verheerlijken. De collectie bestaat onder andere uit badpakken met een shapend en liftend effect, waardoor je lichaam prachtig uitkomt. Denk bijvoorbeeld aan badpakken met een beugel en voorgevormde cups, zodat je een prachtig decolleté creëert. Maar de Hunkemöller badmodecollectie biedt ook corrigerende badpakken, zodat de pluspunten van het lichaam worden geaccentueerd.

Hunkemöller badpakken in uiteenlopende designs

Hunkemöller besteed veel aandacht aan de designs van de badpakken. Je hebt de keuze uit klassieke badpakken in tijdloze kleuren, maar de collectie maakt ook plaats voor opvallende prints. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende panterprint, een bloemendessin of een stippenprint. Hierdoor is de collectie veelzijdig en toegankelijk voor dames met iedere leeftijd en ieder figuur. Loop jij deze zomer al zelfverzekerd over het strand met een badpak van Hunkemöller?