adidas Broeken voor dames

De damesbroeken van adidas zijn niet alleen voor in de sportschool. De trainingsbroeken met de drie iconische strepen creëren namelijk een ontzettend hippe streetwise look! Kies jij voor een sweatpants, legging of short van het legendarische sportmerk?

17 artikelen
  • Korte broeken
  • Joggingbroeken
  • Leggings
Filter & sorteer
  • 17 artikelen
17 van 17 gezien

De damesbroeken van adidas zijn niet alleen voor in de sportschool. De trainingsbroeken met de drie iconische strepen creëren namelijk een ontzettend hippe streetwise look! Kies jij voor een sweatpants, legging of short van het legendarische sportmerk?

adidas broeken voor dames bij de Bijenkorf

Een damesbroek van adidas kan niet in je garderobe ontbreken. De adidas broek zit niet alleen ontzettend comfortabel. Hij staat ook ontzettend modieus. Dit maakt de trainingsbroek van adidas, zowel geschikt voor een work-out als een hippe streetwise look. Naast de sweatpants vind je in het online assortiment van de Bijenkorf ook leggings en shorts van adidas. Kies jij voor een zwarte, rode of roze adidas damesbroek?

Broeken van adidas by Alexander Wang

adidas gaat graag samenwerkingen aan met legendarische modeontwerpers. Zo vind je in onze online wereld broeken van Stella McCartney voor adidas en ook de broeken en shorts van adidas by Alexander Wang zijn bij ons verkrijgbaar. De collectie van adidas by Alexander Wang is de ideale combinatie van high fashion en streetwear. Wang’s definitie van effortless cool is helemaal in lijn met de filosofie van adidas.

adidas Originals en adidas Performance

adidas is één van de grootste sportmerken allertijden. Naast dat het merk vele legendarische sporters naar de overwinning heeft geholpen, neemt het merk ook een belangrijke plek in binnen de streetwear cultuur en hiphop scene. Momenteel biedt adidas meerdere lijnen aan. Zo richt adidas Performance zich op de meest innovatieve technologieën voor optimale sportprestaties. adidas Originals is de casual lijn die het rijke archief van het merk nieuw leven inblaast.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl