Nieuwe klant

Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Champion Dames

In 1919 vestigde de Feinbloom broers het bedrijf dat bekend staat als 'Champion'. Champion is een Amerikaanse producent van kleding en met name gespecialiseerd in sportkleding.

5 artikelen
1-5 van 5

Champion voor dames bij de Bijenkorf

Het merk Champion bestaat inmiddels al een eeuw en is niet meer weg te denken uit het rijtje sportswear merken. Iedereen die al eens een Champion item heeft mogen bezitten, weet dat het comfortabele stukken zijn die goed zijn voor zowel een training als een avondje bank hangen. De katoenen T-shirts en zachte sweaters zijn bedrukt met het herkenbare logo van Champion.

Toen en nu: Champion door de jaren heen

Champion begon in 1919 en ontwikkelde kleding gericht op sporten, met name basketbal. Inmiddels is het uitgegroeid tot een merk dat in elke sporttak en zelfs op straat veel gedragen wordt. De collectie van Champion past goed bij de trend van het moment: Logo’s. Draag een Champion T-shirt of sweater op een jeans voor een simpele, comfortabele maar zeker trendy outfit.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl