Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Claudia Sträter Dames

De collecties van Claudia Sträter zijn puur Nederlands design en gericht op de moderne vrouw. Kenmerkend zijn de details, cleane snit, tijdloze ontwerpvisie en elegante belijning.

286 artikelen
Filter & sorteer
  • Producten
  • Outfits
1-48 van 286

Claudia Sträter

Het Nederlandse vrouwenmodemerk Claudia Sträter is in 1970 opgericht. Het merk heeft eigen styling en eigen patronenmakers, wat ervoor zorgt dat het merk sinds de oprichting tot nu een vaste stijl uitstraalt. De kleding is er voor zelfbewuste, actieve en dynamische vrouwen. Claudia Sträter gelooft dat mode de persoonlijkheid moet onderstrepen, waarbij individuele interpretatie een grote rol speelt. Internationale modetrends worden vertaald naar de vertrouwde stijl van Claudia Sträter, waarbij kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel staan. De doordachte collectieopbouw nodigt dan ook uit tot mixen en matchen.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl