Gratis bezorging met een webshopaccount*

Voor 22.00 uur besteld, binnen 1-2 dagen in huis

For Love & Lemons Dames

Delicate lingerie met stijlvol borduurwerk, kant en barstend van de bijzondere details. De manier waarop For Love & Lemons lingerie wordt vervaardigd vereist ultieme finesse in het ontwerpproces. Van geraffineerde bh’s en flirterige body’s in een sierlijk raster van elastische bandjes, tot slips met feilloos aangebrachte applicaties. In deze mate van perfectie wordt ieder detail weloverwogen geconstrueerd.

12 artikelen
Kies categorie
Filteren
  • Producten
  • Outfits
  • 12 artikelen
1-12 van 12

For Love & Lemons voor dames bij de Bijenkorf

For Love & Lemons lingerie

Geïnspireerd door een limonadekraam begonnen beste vriendinnen Laura Hall en Gillian Rose Kern in 2011 modelabel For Love & Lemons. For Love & Lemons lingerie is voor de vrouw die niet bang is om risico’s te nemen, haar eigen pad smeedt en een beetje avontuur niet schuwt. Met een studio midden in LA, raakt For Love & Lemons de harten van vrouwen met een hang naar opwinding en glamour. Met hun unieke oog voor design wordt de lingerie van For Love & Lemons dan ook meteen herkend.

Lingerie als basis

Door de jaren heen hebben de vormen en stijlen op het gebied van lingerie flink wat veranderingen doorstaan. Doordat het vrouwenlichaam in het begin van de 20e eeuw aan een schoonheidsideaal moest voldoen was ondermode in die tijd weinig comfortabel. Denk maar aan de korsetten, die het lichaam insnoerden en vervormden. Of bustehouders die iedere natuurlijke vorm in het gareel moesten houden. Gelukkig viert vandaag de dag de lingerie zege. Voor ieder lichaamstype en iedere smaak is er wel een passend lingeriesetje te vinden. De oncomfortabele lingeriestukken zijn ingeruild voor stijlvolle, figuur omarmende items die comfort en bewegingsvrijheid als uitgangspunt hebben. Lingerie dient als basis voor onder je kleding, voor welke gelegenheid of welk moment de lingerie ook dient.

In de details

Vrouwelijke lingerie met onberispelijke details die je lichaamsvormen omarmt. Dat is de lingerie van For Love & Lemons in een notendop. De lingerie van het merk bestaat uit vrouwelijke en complexe ontwerpen die nooit inleveren op comfort. Van flirterige bralette’s en verleidelijke balconette bh’s tot oogverblindende body’s en strappy strings. Van sensuele zwarte lingerie tot lieflijke babyblauwe bh’s en slips. De lingerie van het merk staat bekend om z’n vakkundige plaatsing van onderscheidende elementen. Verfijnd kant, sierstiksels, bijzondere borduursels en elastische bandjes: bij dit merk zit de verleiding in de details.