Winkels & Openingstijden
Klantenservice

CLUSE horloges voor dames

CLUSE vertaalt schoonheid naar eenvoud en vervaardigt uurwerken die elegantie en minimalisme representeren. CLUSE horloges worden geproduceerd met aandacht en zorg, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl.

26 artikelen
  • Kleurrijke horloges
  • Bicolor horloges
Filter & sorteer
26 artikelen
26 van 26 gezien

CLUSE vertaalt schoonheid naar eenvoud en vervaardigt uurwerken die elegantie en minimalisme representeren. CLUSE horloges worden geproduceerd met aandacht en zorg, met een sterke focus op materialen, kwaliteit en stijl.

CLUSE horloges bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je diverse horloges van CLUSE. Een CLUSE horloge is een uurwerk voor de minimalistische vrouw; ze houdt van strak, clean en tijdloos design. Toch staan deze horloges ook ultra-vrouwelijk om de pols. Je hebt je vast wél een keer voorbij zien komen!

Over Cluse

Het Nederlandse horloge- en sieradenmerk CLUSE timmert sinds 2013 flink aan de weg met horloges en sieraden. Daarmee richten het merk zich op de wensen van millenials. Eigenaren van CLUSE, Ed Postmus en Rudyard Bekker, startten eerder online portalen als Watch2day, een eigen horlogemerk leek slechts een kleine stap voor de ondernemers. Door hun ruime ervaring met E-commerce en social media werd het merk snel opgepikt door diverse influencers. Daardoor groeit CLUSE als merk vliegensvlug. De horloges worden inmiddels in bijna 100 landen verkocht.

De horloge collecties van Cluse

Ons CLUSE assortiment is op te delen in verschillende collecties: La Bohème, La Minuit, La Roche en La Vedette. Alle horloges zijn herkenbaar aan de strakke minimalistische stijl, maar toch is de filosofie van de collecties nét even anders. Welke CLUSE is jouw favoriet?

La Bohème. De wijzerplaat van La Bohème kent geen cijfers. Het model is een kwestie van ‘mix-and-match’; een witte wijzerplaat met gouden details, ga je voor zwart-op-zwart of is een zilverenwijzer plaat met gouden uur aanduiding jouw ding? Ook kun je diverse bandjes in leren bandjes en mesh combineren. Elk seizoen wisselt CLUSE met de patronen. Bijzonder aan de horlogekast is het ultradunne ontwerp, hierdoor draagt het uurwerk vederlicht om de pols.

La Minuit. La Minuit heeft het grootste horlogekast, maar zal blijft heel charmant ogen. De ‘12’ staat aangegeven in Romeinse cijfers, op dit horloge is het altijd middernacht. Varieer met glimmend mesh en leren band. Toch liever een kleiner klokje? La Minuit is ook te verkrijgen in een petit variant.

La Roche. De horloges van de La Roche collectie herken je aan de marmeren wijzerplaat. Deze is gemaakt van echt natuursteen. Toch blijven de horloges licht en gemakkelijk te dragen. De La Roche is te verkrijgen met een band van leer of met een ‘mesh’ band in zilver, goud, mat zwart en rosé-goud.

La Vedette. De La Vedette horloges passen goed bij de Parisiènne look, het zijn de kleinste klokjes uit de CLUSE collectie. De wijzerplaat is wit, zwart, goud, rosé-goud, zilver en de uren worden aangegeven met streepjes. Het horlogebandje is smal en te verkrijgen mesh, leer en in limited editions zelfs in velours. Het smaragdgroene bandje heeft ons hart gestolent!

CLUSE horlogebandjes

Een nieuw horlogebandje van krokodillenleer? Of wilde je liever een matte metalenband rond jouw pols? Je kunt met horloge bandjes makkelijk variëren. Want je wil dat natuurlijk dat je uurwerk matched met je armbanden en andere sieraden. Je vindt bij De Bijenkorf dan ook verschillende CLUSE horlogebandjes. Of je nu toe bent aan een andere stijl of omdat je horlogeband gewoon versleten is door het dragen. Soms kun je bij CLUSE ook wisselen tussen de bandjes van de series. Kijk goed naar de productomschrijving of het bandje past bij jouw horlogekastje.