Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Junghans

Wat begon in 1861 in Schramberg, Duitsland, geldt vandaag de dag nog steeds voor Junghans: een innovatieve geest met een onophoudelijk streven naar precisie. Elk horloge brengt traditioneel vakmanschap samen met de nieuwste technolgie en zorgt voor een spannend design. Dit is wat elk uurwerk met de achtpuntige ster zo uniek maakt.
  • Home
  • icon--arrow_small__rightDames
  • icon--arrow_small__rightAccessoires
  • icon--arrow_small__rightHorloges

Junghans horloges voor dames bij de Bijenkorf

Minimalistische horloges met een stijlvolle uitstraling voeren de boventoon in het horloge-assortiment van Junghans. Bij de Bijenkorf vind je deze polshorloges: in verschillende kleuren en uitvoeringen. De vrouwelijke horloges van Junghans zijn voorzien van een quarts uurwerk. Daarbij heb je de keuze uit verschillende banden: van leer tot metaal! Voor welke variant ga jij?

Junghans horloges: stijlvol en vrouwelijk

Eén ding is zeker: met horloges van Junghans zorg je voor een stijlvolle touch bij iedere outfit. De items zijn voorzien van subtiele designs en daardoor prachtig van eenvoud. In ons online aanbod heb je de keuze uit verschillende uitvoeringen van deze horloges. Zo kun je kiezen uit leren banden in verschillende kleuren: denk daarbij aan zwarte horloges, of grijze Junghans horloges voor dames, maar ook stoere zilveren horloges van Jughans, die zijn gemaakt van metaal. Daarnaast zijn deze analoge Junghans horloges voor dames voorzien van uurwerken in verschillende kleuren, zoals zwart en wit.